Jamszoł pisze:choć mówią , że Polacy wymyślili dobry sposób na dziury w jezdni - rozpędzają się o 100% niż dozwolona prdkość i przelatują górą
Bo na dziury są 2 szkoły:
1: bardzo wolno-wiadomo dlaczego
2: bardzo szybko- przy pewnych prędkościach dziur (o ile nie są jakieś masakrycznie głębokie) już nie czuć
U mnie na dzielnicy trzeba jechać albo poniżej 20 albo60-70km/h
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
Mój ś.p. zaporożec (pierwsze auto, byłem oryginalny - wszyscy kupowali maluchy, a ja porządną limuzynę ) się żadnej dziury nie bał! Równo szedł po wszystkim. Tylko czasem na rzetelnej wyrwie, jak porządnie zatelepało, to widziałem dwa auta - jedno prawdziwe, a drugie to utrzymujący się przez chwilę kształt z sypiącej się rdzy Ale wiadomo - "sdiełano w CCCP - ni gniotsa, ni łamiotsa!"
To ja się podzielę wynikami polowania. W prawdzie nie do końca na drodze, ale 40m od niej. Dla zainteresowanych: jest prawie w 100% kompletny, MK6. Stoi na szrocie na ul. Strażackiej brama nr 1
Jamszoł pisze:No tak - ale jak by go kupić to było by co robić , żeby skasować to coś co ma na boku
Wystarczą 2min poświęcone na rejestrację i wszystko by się zgadzało
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
KacpeR pisze:Oznaczenia WRX i STi nie są wiejskie. Rura wygląda może śmiesznie ale jej rozmiar jest uzasadniony
Potwierdzam. Kolega buja się takim STi poprzedniej generacji. Powiem krótko - ma dobre pierd*****cie i pali jakieś 15-20l po miescie w zalesnosci od "stylu" depnięcia