Powrót z wakacji. 2 osoby na pokładzie, bagaż, sporo paliwa, oponki 205/40/17
Na obrotek nie spojrzałem bo byłem zajęty robieniem fotki co przy tej prędkości nie jest proste
Moderator: Moderatorzy
widze ze musze poszukac czegos z wiekszym silnikiem bo moje 1.4 na III biegu 110 jak wyciagnie to wszystkoJamszoł pisze:Bo ja moim na III biegu do odcięcia 160 km/h
nie da rady,nawet nie dociagnie do 200 licznikowych. on licznikowe robi max 185-187. Potem koniec mocy silnika, obrotow jest wtedy ok 4700Mikosz pisze:Wierzę ze mojemu stać na 200 km/h
Zobaczymy co mojemu stać. Do 160 jedzie sie gładziutko.WieSiu pisze:nie da rady,nawet nie dociagnie do 200 licznikowych. on licznikowe robi max 185-187. Potem koniec mocy silnika, obrotow jest wtedy ok 4700Mikosz pisze:Wierzę ze mojemu stać na 200 km/h
potem wlasnie juz nie jest tak gladziutko, do 170 jeszcze jakos dobija, potem dosc powoli i max tak jak mowilem. Inaczej nie mozesz miec niz ja,bo 176, to max wg producenta.Mikosz pisze:Do 160 jedzie sie gładziutko.
Mikosz pisze:Masz inny profil opony więc prawdziwa prędkość jest dużo niższa chyba![]()
1.6 16V to coś koło tego na 2 osiągaMikosz pisze:Mój na 3-ce pojedzie do 110km/h