zapomniałeś o pękających szybachSmoleń to miejsce gdzie znikają znaki drogowe, gdzie zamieszkuje smok, gdzie można pić na dachu, gdzie jest szlak dla przedszkolaków oraz gdzie znikaja kluczyki do auta

Moderator: Moderatorzy
taaaa... nic nie przywożę - jak przywiozłem to były pretensje że za dużenovy pisze:jeszcze Grzesiu musi przywieżć kieliszki![]()
Zapomnieliście o pekających zderzakachandkar pisze:zapomniałeś o pękających szybachSmoleń to miejsce gdzie znikają znaki drogowe, gdzie zamieszkuje smok, gdzie można pić na dachu, gdzie jest szlak dla przedszkolaków oraz gdzie znikaja kluczyki do auta
Paula pisze:Przez Wasze wypowiedzi kolega się wystraszy i nie przyjedzie. Pomyśli sobie, że najpierw ktoś mu zwinie kluczyki do auta i wyrzuci w lesie, potem wybije szybę i połamie zderzak. Coś cienko u Was z PR
Jedziemy na zlot aby się spotkać, pogadaćJamszoł pisze::Dla mnie i dla wielu jest to - jak piknik rodzinny :
zgadzam sie z Jamszołem, ale nie chciałabym zeby ktos pomyslał ze tworzymy zamkniętą rodzinna grupeJamszoł pisze:Dla mnie i dla wielu jest to - jak piknik rodzinny
mleko ?Megi pisze: no,nie słyszałam zeby narzekali