Spot Sląsk
Moderator: Moderatorzy
witam ja tylko czytam nie wychylam sie do listy bo sam nie wiem co i jak bedzie w przypadku mojej osoby ale cos odemnie w sprawie info
http://www.silesiacitycenter.com.pl/3481.html
http://www.silesiacitycenter.com.pl/3481.html
-
piątek - trzech króli - 06-01-2012
Miejsce: IKEA Katowice ul.Roździeńskiego 95
Godzina: 11:00
lista obecnych:
1) andkar
2) jaro
3) jakobs72
4) Paula (tak na 70% na chwile obecną)
5) Jamszoły
6) MinisterQ i Angela
7) Crick (na 95% - w zależności czy wyrobię z robotą)
8. nonam
9) clhseba
10)jaruś
lista obecnych:
1) andkar
2) jaro
3) jakobs72
5) Jamszoły
6) MinisterQ i Angela
8. nonam
9) clhseba
10)jaruś
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie

Ja nie rozumiem, była lista 15 osób na sobotę i nikt nie robił żadnych ale. nagle Jamszoł przemówił nt pory dnia... że za wcześnie, że nie dojedzie, że chciałby zjeść obiad, czego efektem jest przesunięcie na 6go gdzie wszystko pozamykane i trzeba więcej kombinować nad spotkaniem i jak już coś się znajdzie to więcej wydać w punkcie gastro, już widać więcej osób niechętnych a pora dnia identyczna jak na sobotę czyli 11. Więc dla mnie nie ugrano na tym nic a wręcz wprowadzono zamieszanie i kilka osób odpadło, a była taka ładna lista. Było dobrze, a teraz na przestrzeni 5 podstron 3 terminy z propozycją na 4 bo ktoś znowu coś.
- clhseba
- Pojemność: 2000
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK4
- Nadwozie: Kombi
elnino pisze:Ja nie rozumiem, była lista 15 osób na sobotę i nikt nie robił żadnych ale. nagle Jamszoł przemówił nt pory dnia... że za wcześnie, że nie dojedzie, że chciałby zjeść obiad, czego efektem jest przesunięcie na 6go gdzie wszystko pozamykane i trzeba więcej kombinować nad spotkaniem i jak już coś się znajdzie to więcej wydać w punkcie gastro, już widać więcej osób niechętnych a pora dnia identyczna jak na sobotę czyli 11. Więc dla mnie nie ugrano na tym nic a wręcz wprowadzono zamieszanie i kilka osób odpadło, a była taka ładna lista. Było dobrze, a teraz na przestrzeni 5 podstron 3 terminy z propozycją na 4 bo ktoś znowu coś.
A MOŻE FAKTYCZNIE PRZYCZYNA PRZESUNIĘCIA SPOTA NA 6 BYŁA WAŻNA

elnino, a nie zastanawiałeś się ile osób ze starej listy tak naprawdę by przyjechało? podejrzewam, że 1/4 osób i tak by odpadła
PS. przeżywasz to jak kur*a okres bo masz blisko i jesteś kozak. a jak przychodzi jechać na zlot to Ci ciężko bo jest za daleko i szkoda przejechać 200 km na dwa noclegi. wyrozumiałości dla ludzi którzy mają przejechać po 200-300 km na parę godzin posiadówki.
PS. przeżywasz to jak kur*a okres bo masz blisko i jesteś kozak. a jak przychodzi jechać na zlot to Ci ciężko bo jest za daleko i szkoda przejechać 200 km na dwa noclegi. wyrozumiałości dla ludzi którzy mają przejechać po 200-300 km na parę godzin posiadówki.
Ostatnio zmieniony 04 sty 2012, 16:04 przez kowal, łącznie zmieniany 1 raz.
patrz wyżej i się ogarnij. proponuję wrócić do listy
lista obecnych:
1) andkar
2) jaro
3) jakobs72
5) Jamszoły
6) MinisterQ i Angela
8. nonam
9) clhseba
10)jaruś
11)kowal zależy od ekipy łódzkiej, (kto kiedy dlaczego)
lista obecnych:
1) andkar
2) jaro
3) jakobs72
5) Jamszoły
6) MinisterQ i Angela
8. nonam
9) clhseba
10)jaruś
11)kowal zależy od ekipy łódzkiej, (kto kiedy dlaczego)