Jaki nygusMikosz pisze:Nie było czasu wizytować wszystkie ubezpieczalnie gdzie jest taniej...
Gdzie najtańsze OC?
Moderator: Moderatorzy
- Jamszoł
- Pojemność: 2300
- Rocznik: 2008
- Generacja: MK4
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Nie - można zamówić konsultantaMikosz pisze:Masz na myśli kalkulatory ??
Można zamówić tak aby Ci przesłali mailowo oferte - również mailowo możesz sie z nimi dogadywac i targować - zaznaczając od razu brak słuchuMikosz pisze:A jeśli trzeba podać gdzieś numer kom to bedą dzwonić a taka opcja odpada...
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]
Składka OC- ile płacicie?
Chciałem się dowiedzieć ile płacicie i u kogo macie obowiązkowe ubezpieczenie. W tym miesiącu kończy mi się OC, w PZU zaproponowali 369zł ( w tym jest 20% od znajomego) i jest to najtańsza opcja ze wszystkich firm ubezpieczeniowych. W poprzednim roku płaciłem 297zł, również w PZU. Kolega ma firmę, która zajmuję się sprzedażą ubezpieczeń i ma dostęp do wszystkich firm.
-
Kudłaty_EZG
Jak ktos ma konto w mbanku to polecam przez nich ubezpieczyc. Dają gwarancje najniższej ceny. Znajdują indywidualnie najlepszą ofertę. Mi znaleźli w HDI. Oni jako duzy bank maja możliwość do sporej negocjacji ceny. Jak zaszedłem do HDI to mi wyliczyli 100zl drozszą składkę niz jak załatwiał to mbank w tym samym HDI. No i nie trzeba nigdzie jeździć tylko wypełniasz wniosek oni oddzwaniają, automatycznie pobierają kasę z konta, kurier przynosi polise i tyle . Wiem też że jest możliwość bardzo dogodnych rat, automatycznie sciąganych z konta co miesiąc
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Kontakt:
Ja mam w tym od Maxa "mixa" Kolanko
liberty direct - gdy miałem zmieniać to dali mi najtańszą ofertę a po roku gdy znowu szukałem najtańszej to też wyszło że przedłużenie u nich będzie najkorzystniejsze ale nie mam konta w mBanku i siły przebicia tej firmy więc moze tam byc taniej.
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Kontakt:
Gajek, jak jeszcze tego nie robiłeś to wpisuj sie jako współwłaściciel - zniżki będą taty a tobie będzie się naliczał staż i jak potem na siebie zarejestrujesz to nie będziesz startował od zera. No... chyba że się w ciągu ostatnich lat zmieniły przepisy w tym względzie 
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
-
Kudłaty_EZG
Yagr, i tak jest zwyżka za wiek współwłaściciela, choć co prawda sporo niższa
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
-
Kudłaty_EZG
ira, szukaj innej firmy bo cie okradają- ja co prawda mam 60zniżki ale zwyżke za wiek- auto TYLKO na mnie i połowę tego płace
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.