Emotikonki forum
Moderator: Moderatorzy
- Mateklobez
- Pojemność: 1597
- Rocznik: 1996
- Generacja: MK7
- Nadwozie: Hatchback
- Kontakt:
- Mateklobez
- Pojemność: 1597
- Rocznik: 1996
- Generacja: MK7
- Nadwozie: Hatchback
- Kontakt:
-
Kudłaty_EZG
andkar, bartek dał gowce z tagami jak ktoś już musi coś wstawić 
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
-
Kudłaty_EZG
andkar, to proste- Bartek zagląda tak na szybko to nie czytał tylko zobaczył temat emoty to zapodał link 
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
-
Tigerbart
Ja osobiście nie mam problemu aby wejść sobie na stronkę z emotikonami i wstawić link na forum z tą, którą chcę użyć, jednak moim zdanim przydałoby się małe przemeblowanie / odświeżenie emotikonek na forum.
Problem w tym że ten temat nie ma celu, i rozwija się w nim pogaducha o urodzinach babci Genii w 1945r., bo nie wiadomo czemu ma służyć. Co konkretnie chcemy osiągnąć?
Wymieniamy emotikonki obecne na forum, czy dodajemy dużo nowych, kilka, a może tylko wstawiamy w tym temacie takie jakie sie nam podobaja dla beki...
Jak by na samym początku było napisane np. Jest miejsce na dodanie 10 emotikonów, proszę o propozycje, ablo chcemy usunąć nieużywane emotikonki i zastąpić je innymi, mamy miejsce na 50.
Chodzi tylko o to ze bedziemy sobie tu pisac i nic z tego nie wyniknie.
Postawić cel, ustalić metody działania, dostępne możliwości itd.
Problem w tym że ten temat nie ma celu, i rozwija się w nim pogaducha o urodzinach babci Genii w 1945r., bo nie wiadomo czemu ma służyć. Co konkretnie chcemy osiągnąć?
Wymieniamy emotikonki obecne na forum, czy dodajemy dużo nowych, kilka, a może tylko wstawiamy w tym temacie takie jakie sie nam podobaja dla beki...
Jak by na samym początku było napisane np. Jest miejsce na dodanie 10 emotikonów, proszę o propozycje, ablo chcemy usunąć nieużywane emotikonki i zastąpić je innymi, mamy miejsce na 50.
Chodzi tylko o to ze bedziemy sobie tu pisac i nic z tego nie wyniknie.
Postawić cel, ustalić metody działania, dostępne możliwości itd.
-
Kudłaty_EZG
Z tego co sie orientuje to skrypt nas nie ogranicza czyli dodajemy te co sie spodobaja, choć cześć można wywalić bo są nie używane.
Tak ja bym to widział.
Tak ja bym to widział.