Mamy 200 zarejestrowanych użytkowników
Moderator: Moderatorzy
-
Model mt
Juz z Ralem rozmawialem i mozna zrobic cos takiego:
1. Bezwzgledne kasowanie osob ktore sie zarejstrowaly i nigdy nie zalogowaly.
2. Kasowanie osob co ostatni raz logowali sie dajmy na to pare miesiecy temu i nie udzielali sie za czesto na forum (do ustalenia)
3. Zablokowanie prawie calego forum dla "Gosci" i zostawic dostepne tylko dla zarejstrowanych.
4. Stworzenie dzialu "Nowi uzytkownicy/Goscie" nazwa do ustalenia i umozliwoenie tam pisania rowniez osobom niezarejstrowanym. Cala reszta forum by byla dla nich niedostepna (jesli by mieli problemy z rejstracja, logowaniem to wlasnie tam mogli by cos napisac) Poza tym maile adminow i moderatorow sa ogolno dostepne wiec kazdy bedzie mogl otrzymac pomoc w razie problemow.
Jesli cos mi jeszcze wpadnie do glowy to napisze.
[ Dodano: Czw 03 Lut, 2005 ]
wlasnie, dzieki takiemu posunieciu bedza ludzie sie logowac i wyeliminuje sie osoby tylko na "jeden" post. I kazdy nowy moze sie ladnie przywita bo bedzie to na nim wymuszone
2. Kasowanie osob co ostatni raz logowali sie dajmy na to pare miesiecy temu i nie udzielali sie za czesto na forum (do ustalenia)
3. Zablokowanie prawie calego forum dla "Gosci" i zostawic dostepne tylko dla zarejstrowanych.
4. Stworzenie dzialu "Nowi uzytkownicy/Goscie" nazwa do ustalenia i umozliwoenie tam pisania rowniez osobom niezarejstrowanym. Cala reszta forum by byla dla nich niedostepna (jesli by mieli problemy z rejstracja, logowaniem to wlasnie tam mogli by cos napisac) Poza tym maile adminow i moderatorow sa ogolno dostepne wiec kazdy bedzie mogl otrzymac pomoc w razie problemow.
wlasnie, dzieki takiemu posunieciu bedza ludzie sie logowac i wyeliminuje sie osoby tylko na "jeden" post. I kazdy nowy moze sie ladnie przywita bo bedzie to na nim wymuszone
-
jerzyk
-
Arek
- robertford
- Kontakt:
LUKAS bardzo dobre rozwiązanie. Faktycznie jest dużo osób takich na jeden raz. Niepotrzebnie blokują miejsce na serwerze przez co sie zapycha. Jestem jak najbardziej za, i tu prośba do Was ( Ty i Wiesiu ) jako do administratorów o natychmiastowe wprowadzenie tego w życie. A powyższe stopniowo w trakcie będą wychodziły takie jak np. nieobecność przez 4 miesiące na forum.Lukas pisze:Juz z Ralem rozmawialem i mozna zrobic cos takiego:
[ Dodano: Czw Lut 03, 2005 7:27 pm ]
A ja bym prosił o niekasowanie tego co do tej pory zostało napisane. Jest to niech zostanie. A jak dostaniemy z Maniurka statusy moderatora to będziemy sortowali w odpowiednie miejsca tak aby faktycznie było przejżyściej.Arek pisze:Ja też jestem za kasowaniem "nieobecnych", będzie trochę bardziej przejrzyście. Trzeba by się zastanowić nad niektórymi wątkami, ogłoszeniami itp., temat już był poruszany.
kolorek morski perełka
------------------------------------------
Jest FORD FOCUS 1.6 - 2002 - LIFT
-
Yukas
-
ELpYndoL