oszczędność ma wiele wymiarów np. po trasach, po których się poruszam zdecydowanie jest więcej lotosów i Orlenów niż innych stacji co powoduje, że muszę planować tankowania zamiast zatankować na pobliskiej stacji w każdym razie robię jak uważam - nikogo nie namawiam, nikogo nie zachęcam - chcecie bojkotujcie
ps. mam nadzieję, że również bojkotujecie/rezygnujecie z np. 500+
ps.2 nie rozumiem tego z wyborem - a teraz wyboru nie ma ?
KAŻDY! i oni też ! także te pieniądze, które wcześniej rozdali na 500+ 13-tki, 14tki itd. Co to za interes rozdać pieniądze żeby ludzie je wytransferowali za granicę (robiąc zakupy w zachoidnich sieciach handlowych czy na stacjach a nie u sasionbajtków )
Ja na te wszystkie plusy, tak jak i Wy płacicie w podatkach więc doskonale rozumiem że ludzie biorą. Janto bym raczej uszczelnił tego typu socjale żeby nie mógł ich brać łachmyta który żyje z socjalu bo praca się nie opłaca
Darek, ale po drodze ktoś musi tymi pieniędzmi operować i na tym zarabiać, a to nie są małe kwoty. Nikły ułamek procenta z tego to potężna kasa. A takie odliczenie od podatku to po prostu zabranie mniej pieniędzy. A jak mniej zabiorą to będzie mniej do operowania i mniejszy zysk. Nie, nie, nie... tak nie można...
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
wczoraj najtansze LPG jakie widziałem od kilku tygodni miesiecy
BP przed wjazdem na A2 w piekarach 3,24stacja BP do tego jeszce jakaś tam zniżka jak sie ma kartę payback