Panda wczoraj gazu do pelna. Megan dzisiaj gazu do pelna (bylo pusto i weszlo 38 litrow a przejechane 350km) i benzynki za "czy dyszki".
Gaz na orlenie za 1,79zl. Inny orlen mial za 1,95.
Stacja kolo carfura gaz za 1,59
Ja tankowalem za 1,79 na shelu.
Posprzątałem w środku i bagarzniku Wyprałem dywaniki welurowe co od jesieni leżały w bagażniku Przymocowalem koło zapasowe bo latało jak kur..e cycki Uroki LPG w aucie
Muszę pomyśleć o tuningu oświetlenia bagażnika bo to ori to porażka
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
Ten plyn pozniej myje sie woda i opona czysta.
Uszczelnia sie od cisnienia tylko w miejscu przebicia. Plyn jest zielony i od razu widac gdzie bylo przebicie.
W sumie nic większego nie przewoże Po prostu wystarczyło posprzątać
Kiedyś myślałem o tym o czym piszesz ale dałem sobie spokój Kolega chciał mi sprzedać zestaw z pandy
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
MARKKO, to wtedy dzwonisz po pomoc. W zyciu juz mialem przecieta opone nie do naprawy i pozniej uwalona dojazdowke i jeszcze 200km do domu. Do tego niedziela i problem z wulkanizatorem. Pomogl koles spotkany na stacji co pozyczyl swoje kolo
Zachod jezdzi z zestawami naprawczymi A mi tam bliżej.
Mam kilka ubezpieczen w meganie. AC, assistance reno, ubezpieczenie w mBanku na auto w ktorym jade. I to wystacza. Jak bedzie problem to wezwe kogokowiek i zaplace.
Duzo miejsc po PL jezdzi sie juz po autostradach i drogach szybkiego ruchu. Tam nawet nie mam zamiaru nic na poboczu robic. Wyjde z auta i mnie tir trzasnie. Dziekuje.