elnino, było napisane- paragon a jeśli faktura to i tak wystawiona będzie na fiesta klub polska
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
Karty odebrałem w terminie bo w niedzielę wieczorem ale jeszcze ich nie wysłałem.
Za póżno wracam z montażu do hotelu i już nie mam siły ich pakować i adresować
Może dziś uda mi się choć parę załatwić a resztę jutro jak uda się wcześniej zlądować w hotelu.
Przepraszam, ale to już trzeci tydzień delegacji / montażu i ledwo nogami włóczę wieczorem.
Pozdro ...
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Obydwaj (Jamszoł , jarekezg) mieliście wysłane karty tego samego dnia: 23.11.2011 (z Drezdenka)
Dla Elnino jeszcze nie wysłana. Może dzisiaj uda się zapakować a jutro wysłać, choć padam na pysk po dzisiejszym dniu.
Pozdro ...
kurde oby w poniedziałek była bo zaraz będę na oparach jeździł
elnino, tym że gość/laska na stacji jak przejedzie w czytniku widzi do jakiego numeru rejestracyjnego jest karta przypisana
a choć szanse niewielkie to zawsze możesz na takiego/ą służbiste/ke trafić