Spot łódzkie
Moderator: Moderatorzy
- clhseba
 - Pojemność: 2000
 - Rocznik: 2007
 - Generacja: MK4
 - Nadwozie: Kombi

Sprawa wygląda co najmniej nie ciekawie 
 auto rozbebeszone drzwi zapodkładowane zderzak NIERUSZONY auto całe zakurzone  
  wygląda tak jak by doppiero dzisiaj się za nie zabrał  

w piątek o 12 mam być u niego i mają być pomalowane drzwi a zderzaka ma nie ruszać i w takim stanie odbieram auto
  Jeśli faktycznie poskłada drzwi i je pomaluje to JADĘ a jeśli nie zrobi tego to zabieram auto z wyjętymi drzwiam  
  i NIESTETY odpadam ze spota  
  ale wszystko będę wiedział w piątek 
[ Komentarz dodany przez: Yagr: Sro 14 Gru, 2011 ]
Sebastian, sprawa wazna ale nie trzeba pogrubiać, zainteresowani i tak przeczytają a to wygląda jak ogłoszenie admina

w piątek o 12 mam być u niego i mają być pomalowane drzwi a zderzaka ma nie ruszać i w takim stanie odbieram auto
[ Komentarz dodany przez: Yagr: Sro 14 Gru, 2011 ]
Sebastian, sprawa wazna ale nie trzeba pogrubiać, zainteresowani i tak przeczytają a to wygląda jak ogłoszenie admina
					Ostatnio zmieniony 14 gru 2011, 17:49 przez clhseba, łącznie zmieniany 1 raz.

- 
				Kudłaty_EZG

jak się okaże że niepotrzebnie wolne brałem ( czytaj: dostałem w pakiecie 2 zmiane) to pozabijam 
ale.... nieeeeeeee
  przeca ogórasy dostane 

ale.... nieeeeeeee
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
						Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie