Toya bardzo chciała zakodować RTL, żeby trzeba było płacić ale z tego co wiem to trwały u nich rozmowy z adwokatami czy mogą tak zrobić i też na jakieś 99% będzie za free.
Lukas pisze:A osiedle Wiesia to jeden wielki parking... Przerąbane!
A ja przedchwilą wracałem z Leśnicy na Bielany wskakując na AOW obok stadionu ale nie da rady !! Policja kierowała ruchem na skrzyżowaniu kosmonautów / Kamiennogórska - auta jechały objazdem przez żerniki...
No cóż jechałem też tędy i miałem niedaleko zjazdu LOTNISKO
Lukas pisze:A osiedle Wiesia to jeden wielki parking... Przerąbane!
dajcie spokoj !!! zeby zwykli obywatele pod domem zaparkowac nie mogli bo fani boksu musza zaparkowac byle blizej stadionu ... walka wogole nie powinna sie odbyc bo stadion jest jeszcze nie skonczony, a przede wszystkim nie ma parkingow ! zamiast drogi zamykac mogli otworzyc parking ...jestem oburzona strzele focha i walki ogladac nie bede
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
a czego sie spodziewałeś takie sa realia boksu
trzeba dziekowac kliczce ze nie chcial znokautowac adamka tylko dał mu prawdziwa lekcje i pokazal jaka odleglosc ich dzieli w wadze cieżkiej, dażył do technicznego nokautu
dla mnie Vitalij to prawdziwy fajter
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie