OK. Oto kolor czerwony, jaki posiada producent:
Pasuje? A tak przy okazji to może ustalimy (najlepiej jak wypowie się ktoś z "góry") czy kolor koszulek ma być jeden czy każdy bierze inny.
Nie wiadomo ilu by było chętnych na koszulki - jeśli dużo - zawsze można zrobić ankietę co do koloru .
Ja oczywiście bym chciał z dodatkowym nickiem - albo na piersi albo na rękawku.
Ja niebede wybrzydzal mnie zaspokoi tradycyjna czarna z bialym na drukiem, i mam pytanko wszystkie beda te same chodzi mi o krój czy dla plci pieknej beda inne? bo jedna pojdzie do mojej malzonki
"Nie jeździj szybciej, niż Twój anioł stróż potrafi latać"
Czyli ustalone: koszulki są czarne, haft biały. Jutro/pojutrze zakładam osobny temat w wszystkimi informacjami o koszulkach, dane do przelewu i robię listę.
Nie ma problemu. Muszę tylko wykonać program i lecę z koksem.
Obejrzałem właśnie tę czcionkę FORDA, którą znalazłem na forum. Czy mam nią wyhaftować nick, czy też inną dowolna czcionką? Czcionka Forda nie ma polskich znaków, więc sugeruję drugą opcję.
DODANE:
Moja mamuśka podjęła się stuningowania czcionki FORDA i będzie możliwość wyhaftowania np. nicka JAMSZOŁ
Ostatnio zmieniony 15 maja 2010, 19:22 przez moler, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja z chęcią koszulkę bym nabyła ale najpierw chciałabym zobaczyć tą wersję damską, więc poczekam na projekt. Kolor czarny, haft biały - pasuje idealnie