nie to tzw. śpiący policjanttom_1612, znaczy że kontrola drogowa?
Upolowane na drodze ;)
Moderator: Moderatorzy
-
mejo__adamus
- kupiec
- Pojemność: 1600
- Rocznik: 2005
- Generacja: Inny samochód
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
a oto słynny znak z TV
na drodze S1 Dąbrowa G. - Tychy.
dopuszczalna predkoś na tej drodze to 110 km/h. jak można się połapać co i jak przy tej prędkości? widziałem nie raz jak samochody cofały i stały pod znakiem
dopuszczalna predkoś na tej drodze to 110 km/h. jak można się połapać co i jak przy tej prędkości? widziałem nie raz jak samochody cofały i stały pod znakiem
- Załączniki
-
- Zdjęcie023.jpg (319.2 KiB) Przejrzano 51 razy
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
- kupiec
- Kontakt:
wyłażą, wyłażąJamszoł pisze:Sie ciesz , że jeszcze nie wyłażą z woza i sobie nie strzelają fotek
zdjęcia robione z samochduleszek pisze:Oczywiście nie licząc Irka![]()
![]()
ale bliżej niż Port Lotniczy w KatowicachORION pisze:Huta Katowice , która wcale w Katowicach nie jest
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
[*] 1.8 TD
- kupiec
- Kontakt:
no to żeby nie było że śląsk jest zakręcony to proszę bardzo zdjęcie z województwa Łódzkiego
lepiej szukać lotniska na śląsku niż wogóle nigdzie nie dojść
lepiej szukać lotniska na śląsku niż wogóle nigdzie nie dojść
- Załączniki
-
- Zdjęcie004.jpg (343.98 KiB) Przejrzano 46 razy
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
[*] 1.8 TD
- Jamszoł
- Pojemność: 2300
- Rocznik: 2008
- Generacja: MK4
- Kontakt:
Jakiś kretyn wziął plan miejscowości i walną kreskę wzdłuż drogi a inny kretyn trzymał się planów .
Pamiętacie film - " Poszukiwana - poszukiwany " ?
Albo słynne połączenie drogowe Wrocek - Łódź - jak dwie ekipy budowały z dwóch stron i minęły się o 10 km ?
Tu pewnie było to samo
Pamiętacie film - " Poszukiwana - poszukiwany " ?
Albo słynne połączenie drogowe Wrocek - Łódź - jak dwie ekipy budowały z dwóch stron i minęły się o 10 km ?
Tu pewnie było to samo
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]