Co do wygladu na razie nie bede się wypowiadał bo takiego Essa nie widziałem ...
nakładki na nadkola-warto zakładac???
Moderator: Moderatorzy
-
Rob
no tak tylko że zrobienie blachy i lakierowanie kosztuje , a tak to mozna domowymi sposobami zrobic , zabezpiczyc , prysnąc sprayem , widaomo że takie pryskanie sprayem będzie kiepsko wyglądało ale przed rdza zabezpieczy i wtedy nakładki ... tylko jeden warunek musi to wygladac dobrze , dlatego chce zdjęcia lub VT i tylko czarny mat wchodzi w grę
i tylko same górne krawędzie od zderzaka do listwy ,( myślę że do progu to będzie paskudnie wyglądało ) i oczywiscie przód i tył
Co do wygladu na razie nie bede się wypowiadał bo takiego Essa nie widziałem ...
Rob, ale mi nie chodzi o kolor lakiery czy to jak jest położony tylko o to aby te nakładki montować na zdrową niepognitą blachę , o estetyce przy tym rozwiązaniu się nie wypowiadam bo wiadomo, że nic z nią wspólnego takie zasłanianie nie ma
ORION i RS2000 dały mi mnóstwo radości, niestety nie miałem już do nich cierpliwości...
-
Rob
-
tom_1612
to lepiej zostaw to w spokoju, przez parę miesięcy rdza Ci auta nie zjetom_1612 pisze:też uważam że trza mu polać, mi potrzebne to w celu zakrycia rdzy, mam zamiar zmienić furkę pod koniec roku więc ni ma co brać się za blacharkę.
ORION i RS2000 dały mi mnóstwo radości, niestety nie miałem już do nich cierpliwości...
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
wariant chrom jest do bani
A jesli chceacie sobie zerknąć na czarne nakładki to poniżej taki mały VT na szybko dla porównania ze srebrnymi
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !