Kubica -WRC2, F1,WRC
Moderator: Moderatorzy
Nie wiem czy jest ktoś kto zgadnie co teraz będzie z naszym Kubkiem, jest tyle opcji, ze ten kto obstawi właściwą jest farciarzem. Na moje oko to tylko ekipa Red Bula jest poza zasiegiem Roberta. Nawet wypadek Massy może coś zmienić w tej układance. Kubek napewno znajdzie nowy team co do tego nie mam wątpliwości, ale nie potrafię strzelić, któy miałby to być. Istnieje nawet szansa, że BMW zrobi coś na wzór Hondy, tylko kto to ogarnie?
to zależy czy BMW oleje już końcówkę sezonu dając Robertowi wolną rękę.
Jeśli chodzi o Ferrari to nie jest to takie proste, tam od dawna przymierzany jest Alonso.
ING kończy współprace z F1 więc i Renówka w przyszłym sezonie bedzie miała mniej kasy a co za tym idzie więcej trudności.
Jeśli Raikonen odejdzie z ferarri po zakończeniu sezonu to albo w obecnej sytuacji jego miejsce może zająć albo nasz Kubek albo ALonso. Jeśli Raikonen będzie chciał pozostać w F1 wtedy Kubek nie ma co szukać w zespole z Maranelo. Opcji jest wiele, jak narazie zbyt wiele
Jeśli chodzi o Ferrari to nie jest to takie proste, tam od dawna przymierzany jest Alonso.
ING kończy współprace z F1 więc i Renówka w przyszłym sezonie bedzie miała mniej kasy a co za tym idzie więcej trudności.
Jeśli Raikonen odejdzie z ferarri po zakończeniu sezonu to albo w obecnej sytuacji jego miejsce może zająć albo nasz Kubek albo ALonso. Jeśli Raikonen będzie chciał pozostać w F1 wtedy Kubek nie ma co szukać w zespole z Maranelo. Opcji jest wiele, jak narazie zbyt wiele
no pewnie nie bardziej bym to nazwal zabiegiem marketingowym cos w stylu powrot wielkiego mistrza
moze pojezdzi do konca sezonu i tyle chyba ze bedzie mu w miare dobrze szlo
no i napewno nie jest tak ze przez ten caly czas nie jedzil bolidem ferrari bo mozna przepuszczac ze je testuje chociaz lub cos w tym stylu w koncu jest obecny chyba na wiekszosci wyscigow razem z ferrari czasami go pokazuja ze sluchawkami na lbie
moze pojezdzi do konca sezonu i tyle chyba ze bedzie mu w miare dobrze szlo
no i napewno nie jest tak ze przez ten caly czas nie jedzil bolidem ferrari bo mozna przepuszczac ze je testuje chociaz lub cos w tym stylu w koncu jest obecny chyba na wiekszosci wyscigow razem z ferrari czasami go pokazuja ze sluchawkami na lbie
If you're like us, calling all riders, roll up beside us, no place to hide us,
all freedom fighters, let's unite us, switch on your nitrous and...let's.. go...
nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj pal ruszaj..
all freedom fighters, let's unite us, switch on your nitrous and...let's.. go...
nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj pal ruszaj..
nie bezie wygrywał bo nie ma czym , ale zobaczycie , że pokaże młodzieży jak się jeździ i bardzo dobrzelordpablo pisze:Szumi tylko popsuje swoja statystykę bo nie wierze, że wsiądzie do bolidu i bedzie wygrywał jak kiedyś
ORION i RS2000 dały mi mnóstwo radości, niestety nie miałem już do nich cierpliwości...