Tatuaze
Moderator: Moderatorzy
-
charlie1986
Nasa, a więc zrobiłem go jakies 6 lat temu, wykonał go moj kolega o fantastycznych zdolnosciach artystycznych ale nie zaden profesjonalny tatuazysta, został zrobiony w normalnych domowych warunkach lecz dosc dobra maszynka:)a kosztował mnie hmmm sam tatuaz 100zł i poprawka 3 heinekeny i wino dla zony tatuatora
-
gawron
Nie moglem znalesc kabla od aparatu i na kompie jedynie znalazlem jakas przerobiona stara fotke ale zawsze cos. Tatuaz nie skonczony ale obecna partnerka mocno protestuje przeciw skonczeniu go i robieniu jakiego kolwiek nowego
a ja tyle pomyslow mialem

(prawa łydka tył)

(prawa łydka tył)
If you're like us, calling all riders, roll up beside us, no place to hide us,
all freedom fighters, let's unite us, switch on your nitrous and...let's.. go...
nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj pal ruszaj..
all freedom fighters, let's unite us, switch on your nitrous and...let's.. go...
nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj pal ruszaj..
-
ELpYndoL
-
TwojMETYL
Hmmm naszło mnie żeby właśnie na naszym forum założyć temacik a pro po tatuaży, ale jako grzeczna dziewusia skorzystałam z szukajki no i temat się znalazł - widzę, że stary jak świat i widzę, że założył go Yanek - co mnie wcale nie zdziwiło.
Ja jestem zakochana w tatuażach - bardzo mi się podobają. Oczywiście chodzi mi o takie, które mają swoją symbolikę dla właściciela, które są dziełem a nie modną zachcianką. Dla mnie tatuaż to sposób na wyraz człowieka, zaznaczenie czegoś istotnego w sposób artystyczny i symboliczny. I może właśnie dlatego osobiście już od 100 lat się zbieram do własnego tatuażu. Oglądam często tatuaże, które byłyby inspiracja dla mojego projektu.
Wiem jedno - będą to plecki, będzie na pewno napis - chociaż jego ostateczne brzmienie - jest dla mnie wciąż nie do końca określone - a to oznacza, że jeszcze chwilkę się wstrzymam.
Dzisiaj znalazłam piękny tatuaż na pieknym ciele z różami. JA ogólnie mam awersję do róż i otoczki wokół tego kwiata ale ten tatuaż robi na mnie ogromne wrażenie.
Gdybyście mieli jakieś fotki z czcionkami tatoo to wrzućcie

Ja jestem zakochana w tatuażach - bardzo mi się podobają. Oczywiście chodzi mi o takie, które mają swoją symbolikę dla właściciela, które są dziełem a nie modną zachcianką. Dla mnie tatuaż to sposób na wyraz człowieka, zaznaczenie czegoś istotnego w sposób artystyczny i symboliczny. I może właśnie dlatego osobiście już od 100 lat się zbieram do własnego tatuażu. Oglądam często tatuaże, które byłyby inspiracja dla mojego projektu.
Wiem jedno - będą to plecki, będzie na pewno napis - chociaż jego ostateczne brzmienie - jest dla mnie wciąż nie do końca określone - a to oznacza, że jeszcze chwilkę się wstrzymam.
Dzisiaj znalazłam piękny tatuaż na pieknym ciele z różami. JA ogólnie mam awersję do róż i otoczki wokół tego kwiata ale ten tatuaż robi na mnie ogromne wrażenie.
Gdybyście mieli jakieś fotki z czcionkami tatoo to wrzućcie