Fiat Coupe/ 323f/Carisma , Galant/ 100nx
Moderator: Moderatorzy
a widziales tapicerke w sedanie i coupe ? compatc 100 razy lepiej w srodku wyglada a co jest tak wogole w nim takiego zlego ?
If you're like us, calling all riders, roll up beside us, no place to hide us,
all freedom fighters, let's unite us, switch on your nitrous and...let's.. go...
nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj pal ruszaj..
all freedom fighters, let's unite us, switch on your nitrous and...let's.. go...
-
bielu
myśle ze to stwierdzenie jest tak samo polem do polemizowania jak to ze ford puma czy opel tigra tez jest autem damskim...ja uwazam ze ładny compact to fajny compact...wystarczy mu rzucic dokładki m-pakietu i juz sporo zdobywa na wygladzie...i tez jakbym mial brac e36 to tylko compact...Mrowa, jak ci sie podoba to jedzi sprawdzaj i nie przejmuj sie tym co stare dziadki ci radzą !! młodość górą

-
yezozwierz
to ze mam duzo pomyslow na raz to nie moja wina jeden gorszy drugi lepszy ale sa.. 
If you're like us, calling all riders, roll up beside us, no place to hide us,
-
bielu
- Jamszoł
- Pojemność: 2300
- Rocznik: 2008
- Generacja: MK4
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Po przeczytaniu tematu od początku do końca , ktoś będzie miał tylko galimatias we łbie i nic więcejyezozwierz pisze:Z pewnością każdy dojdzie do takiego wniosku analizując ten temat od początku
Ja też co do A8 zaczynam zmieniać zdanie
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]