Jak za nie duze pieniądze podniesc osiągi w mk6 1.6 90 km?-2
Moderator: Moderatorzy
-
gawron
- kupiec
- Pojemność: 1600
- Rocznik: 2005
- Generacja: Inny samochód
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
koniecznie DVD lub CD-RW normalne CD to raptem 0,25 KMYagr pisze:płyta kompaktowa na lusterku
jest jeszcze naklejka "aluminiowa" SPORT lub SPORTING i koniecznie kołpaki imitujące niklowane alumy (jakieś 10-15 KM na koło, zależy czy są z Tesco czy Biedronki)
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
-
Tigerbart
Ta, Kvazi555 miał włamanie do auta i mu ukradli zapach w samochodzie i stracił 30PSnonam pisze:Wszyscy się mylicie, bo jak powszechnie wiadomo w świecie tjuningu, o czym kompletnie nie macie pojęcia, najwięcej mocy daje choinka Wunder Baum. Tyle mam do powiedzenia w tej kwestii gamonie !
A chromowe kołpaki 14' ze spinerami to dają jakieś 50PS dodatkowo !
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Kontakt:
ja mam 14' ale nie chromowane no i nie powiem - czuć że jest mniejTigerbart pisze:A chromowe kołpaki 14' ze spinerami to dają jakieś 50PS dodatkowo !
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Kontakt:
No to super, bede wdzięcznyORION pisze:na zlocie Ci pochromujemy , chromem w sprayu i będziesz miał 155koni czyli więcej niż seryjny eres
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
- kupiec
- Pojemność: 1600
- Rocznik: 2005
- Generacja: Inny samochód
- Kontakt:
Grzesiu muszę cię zmartwić ale działają tylko do lodówek w dieslu. wiem że to ból okropny dla ciebie ale taka jest prawda.Yagr pisze:czy one działaja tak jak te rewelacyjne magnetyzery czy lepiej?
ciekaw jestem ile magnesików nonam załatwił bo myśle że moc do ok 180-200KM będę miał to poszalejemy na zlociku
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
[*] 1.8 TD
-
Tigerbart