a waznosc butli wychodzi mi w tym roku
  a waznosc butli wychodzi mi w tym roku   wpis o instalacji w dowodzie mam wbity tylko papierow brak
 wpis o instalacji w dowodzie mam wbity tylko papierow brakModerator: Moderatorzy
 a waznosc butli wychodzi mi w tym roku
  a waznosc butli wychodzi mi w tym roku   wpis o instalacji w dowodzie mam wbity tylko papierow brak
 wpis o instalacji w dowodzie mam wbity tylko papierow brak to najprostsze rozwiązanie...
 to najprostsze rozwiązanie...a na cholere mu fakturagradobr pisze:ale gosciu od przegladu chce odemnie swiadectwo homologacji i fakture od zakladu zakladajacego tą instalacje a wogóle nie realne jest zebym to zdobyła
 jak ci sie i tak konczy waznosc butli w tym roku to jedziesz byle gdzie i ci sprawdzaja i przedluzaja (wystawiaja homologacje), ale mozna tez wymienic butle i znowu dostaniesz homologacje na 10lat, wiec innego wyjscia nie ma
  jak ci sie i tak konczy waznosc butli w tym roku to jedziesz byle gdzie i ci sprawdzaja i przedluzaja (wystawiaja homologacje), ale mozna tez wymienic butle i znowu dostaniesz homologacje na 10lat, wiec innego wyjscia nie ma