Ile razy złapała was policja...
Moderator: Moderatorzy
-
Viking
-
ELpYndoL
- robertford
- Kontakt:
-
Viking
-
jerzyk
-
Yukas
-
wikear
Ja mialem z 6 mandatow... niski wymiar kary. Ale trzy wypadki musze opisac bo nie byly zwiazane z glupota. Moze z lekka brawura, ale nikomu nie zagrazaly.
1. mandat za uprawianie nierzadu w miejscu publicznym
nie bede opisywal szczegolow ze wzgledu na moja byla, ale powiem jedno. Policjanta prawie gasnica przez leb nie zdzielilem stojac nago przed samochodem
dobrze ze mu sie przypomnialo odznake pokazac (po cywilu byli)
2. Spozywanie alkoholu w miejscu publicznym (prowadzac auto!!). Oczywiscie to byl najmniejszy mandat jaki mogli dac majac juz wypisany blankiecik. Zaparkowalem w Poznaniu przed parkometrem, a ze nie przyzwyczajony jestem to nie zaplacilem
3. Smignalem raz na czerwonym po skrzyzowaniu z mala uliczka. Tzn to bylo zolto-czerowone, jesli wiecie o co chodzi... Jechalem odpicowany po swoja (wspomniana) byla dziadka samochodem... gwoli przypomnienia: dziadek ma BMW M5, tuningowane
i lecialem jakies eleganckie 70kmh. Ale mysleli ze znalezli jelenia. A ja im na to ze ja student, ze nie mam kasy, i wogole. Naewt auto w centrali sprawdzili 
1. mandat za uprawianie nierzadu w miejscu publicznym
2. Spozywanie alkoholu w miejscu publicznym (prowadzac auto!!). Oczywiscie to byl najmniejszy mandat jaki mogli dac majac juz wypisany blankiecik. Zaparkowalem w Poznaniu przed parkometrem, a ze nie przyzwyczajony jestem to nie zaplacilem
3. Smignalem raz na czerwonym po skrzyzowaniu z mala uliczka. Tzn to bylo zolto-czerowone, jesli wiecie o co chodzi... Jechalem odpicowany po swoja (wspomniana) byla dziadka samochodem... gwoli przypomnienia: dziadek ma BMW M5, tuningowane
-
Viking
- robertford
- Kontakt:
DOBRE !!!!!!!!!!!!!!!!!wikear pisze:Ja mialem z 6 mandatow... niski wymiar kary. Ale trzy wypadki musze opisac bo nie byly zwiazane z glupota. Moze z lekka brawura, ale nikomu nie zagrazaly.
1. mandat za uprawianie nierzadu w miejscu publicznymnie bede opisywal szczegolow ze wzgledu na moja byla, ale powiem jedno. Policjanta prawie gasnica przez leb nie zdzielilem stojac nago przed samochodem
dobrze ze mu sie przypomnialo odznake pokazac (po cywilu byli)
3. Smignalem raz na czerwonym po skrzyzowaniu z mala uliczka. Tzn to bylo zolto-czerowone, jesli wiecie o co chodzi... Jechalem odpicowany po swoja (wspomniana) byla dziadka samochodem... gwoli przypomnienia: dziadek ma BMW M5, tuningowanei lecialem jakies eleganckie 70kmh. Ale mysleli ze znalezli jelenia. A ja im na to ze ja student, ze nie mam kasy, i wogole. Naewt auto w centrali sprawdzili
kolorek morski perełka
------------------------------------------
Jest FORD FOCUS 1.6 - 2002 - LIFT
-
Viking
-
Iziek
-
wikear