mapa forum

Miejsce gdzie możesz pisać o wszystkim co nie podlega klasyfikacji

Moderator: Moderatorzy

Czy taka mapa to dobry pomysł

Zajebisty
5
25%
dobry
14
70%
zły
1
5%
kretyński
0
Brak głosów

Liczba głosów: 20
Awatar użytkownika
Yagr
Pojemność: 1598
Rocznik: 2007
Generacja: MK2
Nadwozie: Kombi
Kontakt:

Post autor: Yagr »

Albercik, nie do końca o to mi chodziło, raczej o to że wielu userów ceni sobie prywatność w sieci. Tak jak napisałem - zróbcie tą mapę i kto chce to się ujawni w otwartej części forum.
Polak potrafi!!

ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi

spieprzyć!

P I W O L E C Z Y !

"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
Awatar użytkownika
leszek
Pojemność: 1500
Rocznik: 2018
Generacja: MK1
Nadwozie: Inne

Post autor: leszek »

Yagr pisze: Ja wiem że jest małe ryzyko ale to bądź co dądź dane prywatne i nie każdy musi chcieć je upubliczniać
Poza tym wobec szerzącej się fali "niespodziewanych najazdów" :d :d nie wiem czy to dobry pomysł :) :)
Podczas, gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować :-)
Kudłaty_EZG

Post autor: Kudłaty_EZG »

W związku z PW które ostałem. Chętni którzy chcą się ujawnić: numer mieszkania mi nie potrzebny :) kod pocztowy też nie, ew. jeśli pojawia się miejscowość której nazwa się powtarza województwo i powiat.
A najlepiej najlepiej namiary już bezpośrednio z mapy :) Dla nie chcących się zupełnie ujawniać można przecież przesunąć się o kilka domów/ 2-3 ulice? przecież tu nie chodzi o dokładne adresy a tylko rozmieszczenie nas w Polsce
Co do tego aby każdy się dodawał sam nie wiem czy to dobry pomysł- jest to dział ogólnodostępny i jakiś dzieciak neo mógłby nam burdelu narobić.
a tą z bbtp zaraz obejrzę bo nie rejestrowałem się wczoraj na ich forum.

[ Dodano: Wto 24 Lis, 2009 ]
<iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.pl/maps/ms?hl=pl&ie= ... iframe><br /><small>Pokaż <a href="http://maps.google.pl/maps/ms?hl=pl&ie= ... urce=embed" style="color:#0000FF;text-align:left">FETP</a> na większej mapie</small>
proszę WieSiu, to jest kod HTML do wstawiania aby wyglądało mniej więcej tak jak w bbtp nie wiem tylko jak do miejsc dodawać fotki ale dojdę do tego :D
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie :DDD
Awatar użytkownika
Jamszoł
Pojemność: 2300
Rocznik: 2008
Generacja: MK4
Nadwozie: Kombi
Kontakt:

Post autor: Jamszoł »

jarekezg pisze:Dla nie chcących się zupełnie ujawniać można przecież przesunąć się o kilka domów/ 2-3 ulice?
I Ty myślisz , że banda FETP nie namierzy takiego osobnika :?: :razz: :mrgreen:
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]
Kudłaty_EZG

Post autor: Kudłaty_EZG »

Jamszoł pisze:I Ty myślisz , że banda FETP nie namierzy takiego osobnika :?: :razz: :mrgreen:
taka ściema :P :P
do mnie tam może wpadać banda FETP byle chlebek w płynie przywieźli :P
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie :DDD
ODPOWIEDZ