Lusterka typu M3
Moderator: Moderatorzy
He He ! Dobre to z fryzjerem.
A co do Essiego i lusterek fajnie wygląda.
Tak jak powiedziałem na zlocie "Yanek ma ładniejszą furkę od mojej" ale to nie potrwa długo
nie mogę pozwolić by zbytnio się oddalił z przeróbkami 
Yanek będę Cię pilnował, albo nawet rzucę palenie żeby uzbierać tochę kaski i będę Ci deptał po pientach, HAA HAA
(myślę że nie muszę dodawać iż mam na myśli wyłącznie pozytywne aspekty takiej rywalizacji jak to między klubowymi kolegami)
A co do:
:D:D
PZDR i PZDR dla Kasi
A co do Essiego i lusterek fajnie wygląda.
Tak jak powiedziałem na zlocie "Yanek ma ładniejszą furkę od mojej" ale to nie potrwa długo

Yanek będę Cię pilnował, albo nawet rzucę palenie żeby uzbierać tochę kaski i będę Ci deptał po pientach, HAA HAA
(myślę że nie muszę dodawać iż mam na myśli wyłącznie pozytywne aspekty takiej rywalizacji jak to między klubowymi kolegami)
A co do:
UUUUUHHHHHHHUUUUU!!!!!!! Yanek taka Kobieta to skarb !Yanek pisze:Czesć tu Kasia .Dla ładnego ESSIEGO mogę zrezygnować z
fryzjera .Pozdrawiam wszystkich
Kasia od Yanka

PZDR i PZDR dla Kasi
Ale zeby nie bylo kolorowo, to trzeba pomarudzic. Ciekawe czemu zawsze na mnie trafia?
Nic dodac, wiec trzeba cos ujac: Yanek, lusterka bardzo ladne, ale powiedz jeszcze, czy w nich cos widac? Bo mam wrazenie, ze to lusterko jest wielkosci prawego lusterka w Skodzie Fabii. Albo cos w stylu lusterka w Seicento.

- robertford
- Kontakt:
Viking jak wszędzie i na naszym forum musi być cenzura. Ja jestem tego samego zdania. Lusterka śliczne i z tym kierunkiem w lusterku bajer, ale funkcjonalność to chyba pozostawia wiele do życzenia.
:D
Ale to tylko moje zdanie, każdy robi jak lubi i lubi jak robi hahahaha.
Tak ogólnie super.

Ale to tylko moje zdanie, każdy robi jak lubi i lubi jak robi hahahaha.
Tak ogólnie super.

kolorek morski perełka
------------------------------------------
Jest FORD FOCUS 1.6 - 2002 - LIFT
- robertford
- Kontakt:
- robertford
- Kontakt: