Upolowane na drodze ;)
Moderator: Moderatorzy
-
kvazi555
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
WieSiu, w ten dzień gdy pstryknąłem fotę "fachowcom" przy pracy waliło śniegiem a asfalt był pokryty kilkucentymetrową warstwą błota pośniegowego - na dobrą sprawę nawet nie było widać gdzie są dziury a takie prace widziałem w en dzień w kilku miejscach miasta. I dziwić się że są dziury???
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
-
Kudłaty_EZG
Jedzie sobie jakis facet i nagle... koło go wyprzedziło
[ Dodano: Sob 09 Sty, 2010 ]
Aha obie mojego auturstwa, robione niestety k800i więc jakość bez szału
[ Dodano: Sob 09 Sty, 2010 ]
Aha obie mojego auturstwa, robione niestety k800i więc jakość bez szału
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
-
Blazey
Yagr, ale jest taka metoda! Wypełnianie ubytków w drodze na zimno, z zastosowaniem wody. Poczytaj:
http://www.czd.com.pl/Biguma%20Aquabit.pdf
Pomijam oczywiście przygotowanie podłoża w tym wypadku.
Sam widziałem, jak w Opolu drogowcy kładli asfalt na gorąco na kałuży*. O dziwo i na szczęście przyszedł ktoś z ich kierownictwa, solidnie opier... i kazał to zerwać. Złaziło całymi płatami.
*- zamknięta pod gorącym asfaltem woda wrze i paruje, co skutecznie zapobiega złapaniu nowej warstwy do podłoża.
http://www.czd.com.pl/Biguma%20Aquabit.pdf
Pomijam oczywiście przygotowanie podłoża w tym wypadku.
Sam widziałem, jak w Opolu drogowcy kładli asfalt na gorąco na kałuży*. O dziwo i na szczęście przyszedł ktoś z ich kierownictwa, solidnie opier... i kazał to zerwać. Złaziło całymi płatami.
*- zamknięta pod gorącym asfaltem woda wrze i paruje, co skutecznie zapobiega złapaniu nowej warstwy do podłoża.
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Kontakt:
Blazey, metody metodami ale zerknij na to zdjęcie! Oni nawet nie widzą gdzie łopatą pchają tą gorącą maź asfaltową już nie wspominając o przygotowaniu podłoża. Zresztą - masz fotę zrobioną 2 dni po "naprawie" - czy tak wyglądać powinien efekt prawidłowej metody "na zimno"? 
Zresztą... mogą i używać metody "raperowo-podwobnej z przekładką" czy innej, mnie jako kierowcy interesuje efekt... a z tym u nas krucho...
Zresztą... mogą i używać metody "raperowo-podwobnej z przekładką" czy innej, mnie jako kierowcy interesuje efekt... a z tym u nas krucho...
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
-
Blazey
- Jamszoł
- Pojemność: 2300
- Rocznik: 2008
- Generacja: MK4
- Kontakt:
A kierowcy zdejmują nogę z gazu i foto - radar nie jest potrzebny
choć mówią , że Polacy wymyślili dobry sposób na dziury w jezdni - rozpędzają się o 100% niż dozwolona prdkość i przelatują górą
Jak tak dalej pujdzie , to w Polsce nie będą potrzebne prawjazdy tylko papiury na latanie
choć mówią , że Polacy wymyślili dobry sposób na dziury w jezdni - rozpędzają się o 100% niż dozwolona prdkość i przelatują górą
Jak tak dalej pujdzie , to w Polsce nie będą potrzebne prawjazdy tylko papiury na latanie
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]