oeriel pisze:
Dobrze żebyście robili fotki zimowe już teraz, poki są warunki 0:)))
Ja też o to apeluję (jak co roku, z marnym skutkiem, ale zobaczymy w tym

)
Jeśli chodzi o uwagi typu, że brakuje imion, albo dni, to mi zależało no tym by kalendarz był i czytelny i ładny. Na rok 2009 nie było oznaczenia dni, nawet układ był inny. Nie było mocnej krytyki, ale zwrócono uwagę aby to zmienić, tak też się stało. Przyznam szczerze, co zresztą wiele osób wie, z czasem na takie rzeczy u mnie tak średnio jest. Dlatego właśnie starałem się dość minimalistycznie realizować wizję estetyki i praktyczności. Ten rok był przełomowy troszkę, gdyż kalendarz był na czas, czyli aż o miesiąc wcześniej niż w poprzednich latach. I niestety utraciła na tym jakość. Uważam, że dałem trochę z tym dupy i przepraszam. Na usprawiedliwienie dodam że mimo odpowiednich ustawień (pod druk cyfrowy) i mimo ładnego obrazu na ekranach monitorów moich i siutka coś nie wyszło. Dokładnie to mój Corel w czasie zapisu plików poprzestawiał ustawienia, które nie były widoczne na ekranie a ujawniły się po wydruku.
Co do deklaracji, spoko. Możemy zrobić konkurs. Przygotujmy wzór stron kalendarza 2011 i pokażmy na forum z ankietą. Zaraz założę temat z zasadami i informacjami. Trochę rywalizacji to plus jeśli chodzi o rozrywkę i podnoszenie swoich umiejętności

, a i społeczność FETP skorzysta wybierając spośród kilku propozycji najlepszą