nie badz nigdy tego taki pewienkupiec pisze:fotelika nie musze zakładać to mi się przyda
no ladnie... Megi Ty jeszcze nie wiesz jakiego wieloryba sie nie zyczy komusMegi pisze:zreszta nikomu zle nie życze wiec nie oddam wieloryba
Moderator: Moderatorzy
nie badz nigdy tego taki pewienkupiec pisze:fotelika nie musze zakładać to mi się przyda
no ladnie... Megi Ty jeszcze nie wiesz jakiego wieloryba sie nie zyczy komusMegi pisze:zreszta nikomu zle nie życze wiec nie oddam wieloryba
kupiec pisze:wstyd WieSiu, wstyd
jest tam też:kupiec pisze:ale dobra uwaga jest w jednym z linków który podałeś:
* Uwaga: korzystając z instrukcji obsługi fotelika upewnij się, że próbujesz przeprowadzić pas zgodnie z zaleceniami producenta. Czasami zdarza się, że instrukcja przewiduje alternatywny sposób zapinania pasa bezpieczeństwa w przypadkach, gdy pasy są zbyt krótkie.
może coś takiego jest u Ciebie?
nie ma takiej mozliwosci.kupiec pisze:może coś takiego jest u Ciebie?
jakis pomysl jak to porzadnie zrobic ???simo pisze:a tak wiesiu jedz na szrot kup drugi pas i przedłuż tego co masz
taki fotelik jak ja mam to można bodziecko jedzie przodem ale taki jak WieSiek ma to nie można bo dziecko siedzi tyłem. jest taki rysunek nawet w twoim aucie jak otworysz drzwi pasażeraJamszoł pisze:WieSiu napisał/a:
Na przednim fotelu gdzie jest montaż niedozwolony ze wzgledu na poduszke
A gdzie takie bzdury usłyszałeś ?
Czyli błąd Wiesia i wszystko w tym temaciekupiec pisze:taki jak WieSiek ma to nie można bo dziecko siedzi tyłem