ORION pisze:Tigerbart, widziałeś to auto na własne oczy , bądź znasz jego historię właściciela itp? 
Bo jeśli nie to uważam, że uto nie jest godne uwagi , bo takich okazji na allegro jest tysiące. 
Nie widziałem na własne oczy i nie znam historii. Nie ma takiego drugiego essa na allegro obecnie, bez wzgledu na cenę.
Boli mnie to, że na wszystko co się pisze trzeba mieć dowody, nawet tu nie mozna liczyć na odrobinę zaufania w czyjeś umiejętności czy wiedzę.
Odnosząc się do tego konkretnego przykładu mogę powiedzieć, że naoglądałem się mnóstwo essów w ogłoszeniach, bo ciągle je przeglądam, naoglądałem się mnostwo essów na żywo z ołoszeń, naoglądałem się mnóstwo essów w warsztatach, i choć na mechanice i elektryce raczej się nie znam, to nauczyłem się patrzeć i dostrzegać szczegóły odnoście wyglądu i wyposażenia oferowanego samochodu. Jestem w stanie wiele o nim powiedzieć patrząc na same zdjęcia (o ile są aktualne). Prawdą też jest fakt, że wiele osób nie wie co sprzedaje. Jedni piszą że Full opcja i wala cene 8000zł a okazuje sie ze polowy rzeczy z wypasu nie ma, a buda pozostawia wiele do życzenia jak i wnetrze i na odwrót. Np grzaną przednią szybę kupiłem za 150zł od gościa co jeździ BMW i handluje czesciami.
Generalnie przyjade i na zlocie wam wszystkim nawrzucam