Ja wiedziałem że żyjemy w chorym kraju, ale to przebija chyba wszystko http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-2 ... nId,239017
Jeszcze trochę i zacznę się wstydzić ze jestem polakiem bo za polską władzę już można się wstydzić.
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
Kurde, teraz nie będę mógł spać po nocach. Ostatnio płaciłem za paliwo na stacji jednej z dużych korporacji z orłem 1-, 2- i 5-złotówkami. Kwota: 80 zeta, więc coś czuję, że zostanę pozwany o conajmniej 300 tys. zł odszkodowania bo się kolejka na 3 (słownie: trzy) osoby zrobiła Aż strach się bać
Ciekawi mnie jedno: u mnie na osiedlu, jesienią, został położony nowy asfalt. Dwa tygodnie temu przyjechali panowie z MPWiK i wykopali na środku ulicy dziurę taką 2m x 2m po czym zasypali piachem i położyli tralinkę. Trlinka się zapadła i pofalowała robiąc dół zwalniający do 5km/h (z duszą na ramieniu). Ciekawe ile grzywny oni zapłacą? A może nagrodę prezydenta m. st. Warszawy dostaną za totalne rozpie**olenie drogi????