temat rzeka ja zmyłem sól z mojego Esa. I tak jak kameleon zmienił kolor z popielatego na czarny
ściągnąłem bagażnik na narty powoli szykuje sie do sezonu cabrio
Ja mojemu zafundowałem nowe amorki narazie jeszcze nie montuję, bo czekam na pozostałe elementy (jakieś gumy, osłony, odboje, łożyska itd ). Do tego na dniach zrobię klakson, to znów będę mógł trąbić na idiotów
umyty wysprzątany i zmieniona żarówka podświetlenia spioły
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
kris2629 pisze:tylko zastanawiam sie czy dac go na glebę jakieś -30 ??
a często nim jeździsz po dziurach i z obciążeniem kompletu pasangersów? Jeśli nie to poprawisz glebą wygląd i prowadzenie, jeśli tak to pogorszysz zdolność pokonywania progów i nierówności oraz krawężników
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
a ja dzis zalozylem nowa pokrywe w moim Mk6 3 drzwiowym i nowe kable do swiec
oraz licznik ten kolorowy sciaglem bo mię oszukiwał w obrotach i predkosci
Załączniki
-------------------------------------------------------------
--Ford to rzecz najlepsza co morze cie spodkac--
-------------------------------------------------------------
Yagr pisze:a często nim jeździsz po dziurach i z obciążeniem kompletu pasangersów? Jeśli nie to poprawisz glebą wygląd i prowadzenie, jeśli tak to pogorszysz zdolność pokonywania progów i nierówności oraz krawężników
Większość czasu w mieście jestem a katowice to raczej dziurawe miasto
ale czasem i trasy po 1000 Km sie trafiają
a co do pasażerów to Ja i Żona tylko
Ja wczoraj rozmontowałem wiązki w drzwiach w kombi, aby wykorzystać wszystkie 20 dostpnych pinów - do pełnej wersji. A czerwony otrzymał dziś pełen bak Vpower Racing i Omega B 2.0 nie dała rady