Upolowane na drodze ;)
Moderator: Moderatorzy
-
Kudłaty_EZG
Cholera faktycznie, jak z taniego horrorujarekezg pisze:Tak, to jest A4. A raczej było
[ Dodano: Wto 06 Kwi, 2010 ]
W weekend w Czersku pod W-wą upolowałem taki okaz ; szkoda że wynajęty ale wrażenie robił nie ziemskie ; brzmienie tego silnika jest nie do opisania...to jak wiadomo Ford Mustang MK I , konkretnie w nadwoziu Fastback z 1966 z silnikiem 4,7l. o mocy 271KM. Wlascicielem jest firma carprestige.pl ; mozna sobie go wypozyczyc na 4 godzinki za jedyne 1800zł
Jest: Civic Sedan 6Gen VTi
Były: MKV RS2000, MKVI CLX 1.6 16v, MKIV Ghia 1.4 '89, MKIV XR3i '90 1.6 KE-Jetronic
Były: MKV RS2000, MKVI CLX 1.6 16v, MKIV Ghia 1.4 '89, MKIV XR3i '90 1.6 KE-Jetronic
-
Albercik
Wczoraj upolowałem pod domem. Z wyjątkiem jakiś olam na masce, to auto w 100% oryginalne i ładnie odrestaurowane (rozmawiałem z właścicielem). Tak proszę państwa - to jest Fiat Argenta 120 E.l.
zwróćcie uwagę na wlew paliwa
dziś już praktycznie niespotykane 

A tu druga bardziej zagwozdka, niż ciekawostka - Fiat Gingo 4x4. Dla nieznających tematu powiem, że Fiat 169 w początkowej fazie planowania i prób miał otrzymać nazwę Gingo, ale finalnie został ochrzczony jako Panda i tak jest produkowany na całym świecie. Tymczesem takie coś spotkałem na drodze i nawet Fiat A.P. nie ma pojęcia skąd to się wzięło. Tym bardziej w polsce, gdzie nie było testów tego modelu, a już tym bardziej nigdy nie wyprodukowano Gingo diesel'a 4x4...

A tu druga bardziej zagwozdka, niż ciekawostka - Fiat Gingo 4x4. Dla nieznających tematu powiem, że Fiat 169 w początkowej fazie planowania i prób miał otrzymać nazwę Gingo, ale finalnie został ochrzczony jako Panda i tak jest produkowany na całym świecie. Tymczesem takie coś spotkałem na drodze i nawet Fiat A.P. nie ma pojęcia skąd to się wzięło. Tym bardziej w polsce, gdzie nie było testów tego modelu, a już tym bardziej nigdy nie wyprodukowano Gingo diesel'a 4x4...