Wczoraj o 23:55 a może to już było po północy ? podali do wiadomości , że poniedziałek - 12 kwietnia jest dniem żałoby w całej Unii Europejskiej .dziku pisze:W Gruzji i w Brazylii
Prezydent RP nie żyje !!
Moderator: Moderatorzy
http://pl.wikipedia.org/wiki/Katastrofa ... y_narodowe
Coraz więcej krajów ogłasza u siebie żałoby narodowe w związku z wczorajszą katastrofą.
Coraz więcej krajów ogłasza u siebie żałoby narodowe w związku z wczorajszą katastrofą.
-
kris
bodzio82 pisze:A ja mam pytanie do Was z innej beczki mianowicie kto wierzy w to że to była zwykła katastrofa bo ja w to nie wierze i nigdy nie bede i nikt mnie nie przekona
ot ruscy przyznali sie do winy pokazali jak przepraszaja Polaków
Tak na pewno zestrzelili prezydencki samolot z "katjuszy", kto wie może to sam Putin strzelał.
No ludzie nie wytrzymam.
ORION i RS2000 dały mi mnóstwo radości, niestety nie miałem już do nich cierpliwości...
Ja też kategorycznie nie odrzucam takiej możliwości, ale nawet jeśli tak było, to nigdy nie wyjdzie na jaw.
Zaraz po zdarzeniu ruscy zablokowali na długi czas teren, mogli mieć czas aby "trochu posprzątać". To oni badają sprawę, co prawda przy asyscie naszych ekspertów, ale przecież samolot był własnością Poslki i lecieli nim polacy i to polacy z wierzchołka świecznika.
I jeszcze jedno, dlaczego (podobno) przypadkowym świadkom zabrano nagrane filmy?
I jeszcze z innej beczki.
Z lekkim niesmakiem patrzę, jak w telewizji ludzie, którzy najbardziej (delikatnie mówiąc) drwili z prezydenta, teraz najgłośniej ołakują jego śmierć. O tym też warto pamiętać na przyszłość.
Zaraz po zdarzeniu ruscy zablokowali na długi czas teren, mogli mieć czas aby "trochu posprzątać". To oni badają sprawę, co prawda przy asyscie naszych ekspertów, ale przecież samolot był własnością Poslki i lecieli nim polacy i to polacy z wierzchołka świecznika.
I jeszcze jedno, dlaczego (podobno) przypadkowym świadkom zabrano nagrane filmy?
I jeszcze z innej beczki.
Z lekkim niesmakiem patrzę, jak w telewizji ludzie, którzy najbardziej (delikatnie mówiąc) drwili z prezydenta, teraz najgłośniej ołakują jego śmierć. O tym też warto pamiętać na przyszłość.
Najlepiej jakby wpuścili wszystkich gapiów, dziennikarzy i kogo tam jeszcze, żeby każdy mógł sobie zdjęcie z Prezydentem zrobić, zabrać kawałek samolotu na pamiątkę i ogólnie pozwiedzać albo jakiś filmik na YouToube nakręcić.jozek pisze:Zaraz po zdarzeniu ruscy zablokowali na długi czas teren, mogli mieć czas aby "trochu posprzątać".
Rzeczywiście "Ruskie" specjalnie nikogo nie wpuścili, żeby ślady po tej katjuszy zatrzeć.
ORION i RS2000 dały mi mnóstwo radości, niestety nie miałem już do nich cierpliwości...
własnie ktos nakrecił podane jest ze zaraz po katastrofie jak jeszcze sluzby ratownicze nie dotarłyORION pisze:zabrać kawałek samolotu na pamiątkę i ogólnie pozwiedzać albo jakiś filmik na YouToube nakręcić.
Rzeczywiście "Ruskie" specjalnie nikogo nie wpuścili, żeby ślady po tej katjuszy zatrzeć.
filmik z katastrofy
nie stwierdzam ze nagranie rzeczywiscie pochodzi z tego wypadku,nagranie maja badac biegli
tylko co jesli sie okaze ze to autentyczne nagranie bez zadnych dokładek ze strony autora
- Jamszoł
- Pojemność: 2300
- Rocznik: 2008
- Generacja: MK4
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Pokazywali w pewnym momencie jak aresztowali tych dwóch gości z wierzy kontrolnej - tamci jak by uciekali .
Kto wie - może byli pijani ?
Z jakimiś rewelacjami najlepiej się wstrzymać - odczytają dokładnie czarne skrzynki - wszystko się wyjaśni a wierzę w to , że się wyjaśni do końca .
Sami Rosjanie będą chcieli wyjaśnić wszystko , żeby ktoś na świecie im czegoś nie zarzucił - na pewno będzie to ich punkt honoru .
Kto wie - może byli pijani ?
Z jakimiś rewelacjami najlepiej się wstrzymać - odczytają dokładnie czarne skrzynki - wszystko się wyjaśni a wierzę w to , że się wyjaśni do końca .
Sami Rosjanie będą chcieli wyjaśnić wszystko , żeby ktoś na świecie im czegoś nie zarzucił - na pewno będzie to ich punkt honoru .
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]
-
kris