Kołpaki od seata, a logo...

Miejsce gdzie możesz pisać o wszystkim co nie podlega klasyfikacji

Moderator: Moderatorzy

Albercik

Kołpaki od seata, a logo...

Post autor: Albercik »

Heja. Nie sugerujcie się podtytułem - to tylko chwyt marketingowy, żeby zajrzało tu więcej osób :mrgreen:

Tak, czy inaczej mam małą prośbę o pomoc. Robiąc dziś porządki w piwnicy znalazłem 4 kołpaki od seata (jak na foto na dole), które kiedyś kupiłem do ś.p. Ibizy ojca. 13" - idealnie pasujące do moich kół. Wyjątkowe, bo mają niespotykany wzór (na allegro takich nie ma, nawet w podróbkach; inne mają logo w takim jakby zagłębieniu, a te są gładkie). Okazało się, że idealnie pasują designem do kształtów esa (każdy ma swój gust). Jedyny problem tylko jest taki, że mają takie ogromne logo seata na środku ;)

Teraz prośba: czy wie ktoś gdzie mogę dostać takie logo? chodzi mi po prostu o cztery naklejki, czy coś takiego, żebym mógł zerwać logo seata, a w to miejsce dać np. Forda. Każda pomoc i sugestia mile widziana - ta najwyżej punktowana wypowiedź zostanie kiedyś nagrodzona piwkiem na zlocie, albo coś wymyślimy ;)

Z góry dzięki i pozdro
Załączniki
02052010203.jpg
new90

Post autor: new90 »

idz do pierwszego lepszego sklepu motoryzacyjnego i tam napewno beda mieli takie naklejki w roznych wielkosciach wzorach i kolorach.. a allegro tez widzialem
~~>najszybszy w miescie<~~ :P
Awatar użytkownika
nonam

Post autor: nonam »

Najprędzej allegro albo jakieś 'tjuning szopy', w IC np takich rzeczy nie dostaniesz, logo to rzecz zastrzeżona więc ani emblematów producentów ani tego typu naklejek może być ciężko gdzieś kupić. Szukaj na allegro albo uderz do najbliższego ASO Forda, też powinni mieć :P
Bo z mocą jest tak, że zawsze jej za mało.

Kierowca bombowca.
new90

podaj mi rozmiary tego ologa i Ci p owiem pod koniec tygodnia ile takie cos kosztuje i ci moge kupic i wysłac....... tez chciałem takie sobie kupic ale byly tylko czarne a chciałem srebrne zeby mi do alu kolpakow pasowyały :razz:
Albercik

new90, dziś pomierzę i Ci napiszę ;) dzięki za pomoc :) dla mnie mogą być czarne, z resztą fajnie te czarne wyglądają ze srebrnym logo :)
new90

nie ma sprawy.... w piatek bede miał wolne po maturach to przejde sie i kupie jak beda :smile:
Albercik

luzik, ja zaraz wychodzę, to od razu chwycę miarkę i zmierzę ile to ma :)
new90

zmierzysz do przyszłego roku jakie te loga potrzebujesz hehe :?: czy juz sie rozmysliłes :razz:
Albercik

zmierzyłem, sorry - trochę zakręcony jestem ostatnio przez nieoczekiwany remont kapitalny jednego z moich mieszkań :/

średnica 9 cm :)
ODPOWIEDZ