Może zamiast opisywać całe wydarzenie, poprostu wkleje posta.
nie znalem faceta, nie jezdze peugeotem, ale jestem czlowiekiem, i chyba moim moralnm obowiazkiem jest przylaczenie sie do akcji...W ostatnich dniach było planowane spotkanie klubowiczów i podsumowanie sezonu letniego w Kościankach ( Ośrodek RAFA ).
Zaplanowany był termin spotkania od 17 do 19 września.
Niestety doszło do tragicznego w skutkach pożaru, którego przyczyny są teraz ustalane przez odpowiednie służby ( Policja, Straż Pożarna ).
To co wydarzyło się w jednym domku przerosło dziś nas wszystkich
DeDragonSlayer - Mikołaj z licznymi poparzeniami trafił do szpitala ale nie ma zagrożenia życia.
Kuba Wroclaw - Kuba z bardzo dużymi poparzeniami również trafił do szpitala i na chwilę obecną z tego co wiem jego stan również jest stabilny.
boraho - Artur niestety nie przeżył
Z tego miejsca pragnę złożyć z całego serca szczere kondolencje dla rodziny Artura.
Był dla nas kimś wyjątkowym, kimś na kogo mogliśmy zawsze liczyć.
Dla jednych przyjacielem, dla innych kolegą, dla jeszcze innych znajomym, jednak to co nas wszystkich łączyło to szacunek dla niego.
Żegnaj Artur.
Na zawsze pozostaniesz w mojej pamięci, a w naszym klubie będziesz zawsze z nami wszystkimi !
chlopaki z klubu pumy zbieraja kase na pomoc dla dwoch poparzonych, oraz dla rodziny Artura...
link do tematu:
http://klubpumy.pl/viewtopic.php?p=140023#140023
jesli juz gdzies bylo, przepraszam.