Mam takie pytanko odnośnie mk7 ile może kosztować zderzak przód,(najlepiej granat-metalic),reflektor prawy maska,grill,błotnik prawy,zbiorniczek wyrównawczy płynu chłodniczego i zbiorniczek do wspomagania jak ktoś ma w cenach z biedromki to prosze tutaj lub PW a teraz dlaczego pytam znajomy miał lekką stłuczke i chce się pozbyć essa z 97 roku 1,6 16V i właśnie się przymieżam do kupna tego bolidu narazie zbieram info ile mnie to wyniesie bo narazie z kaską lipa a szkoda żeby ess trafił do samochodowego raju
zdesio to z cenami roznie ale w kolor to i z 300 licza
jak co to na"poczatek" mam na zbyciu taki podlamany pod reflektorem prawym ale z bidą jakoś ujdzie na jakis czas
dziś popołudniu trafiła się okazja zanabyć całego mk7 z 96 w grużliku kombi i w dodatku biały za kobla więc się zastanawiam czy wziąść całego czy kupić tajle bo dziś kolega MUCKA13 miał okazje zobaczyć mojego przyszłego eska na żywo (czyli tak jak jest uszkodzony )
Jeszcze nie ale żona tego kolesia powiedziala że fako się zgodził na moją propozycje i jak wróci z delegacji to sfinalizujemy sprawe co do tajli coś mają ale nie wiedzą czy dobre więc jak możesz to powstrzymaj się sekunde sonde masz na 4 kable jesli tak to podjeżdzaj mam taką ze sierry 100 procent sprawna jedynie może sie różnić wtyczką
To powiedz kiedy będziesz bo może już będe miał nowego essa jakiego nie napisze(niespodzianka)z ciężkim sercem będe musiał pogonić mojego PITU PITU ale jak ktoś kiedyś powiedzial tra iść z duchem post.ępu