Siema, ostatnio nie jestem na bieżąco z aktualnościami dotyczącymi gier komputerowych a na forum młodszych i oblatanych w tych sprawach wielu dlatego proszę o polecenie mi jakiejś produkcji spełniającej warunki:
1. gra FPS
2. bez przesadnych wymagań, ma to uciągnąć dwurdzeniowy Athlon II 240 z 1GB ramu na pokładzie i grafiką 256 z płyty głównej (do póki nie dorobię się czegoś szybszego to zintegrowana jest tu GF6150)
3. Mile widziane elementy SF
ps. co sądzicie o BioShocku?
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
Kruca bomba, Grześ dobrze, że założyłeś temacik o grach. Chyba za niedługo będę miał pytanie właśnie o jedną z gier (Call of Dutty?). Chciałem je zadać w temacie "Dla komputerowców" ale zapewne zadam w Twoim. Jeszcze trochę poczekajcie.
jeśli darmowy FPS żeby pograć z ludźmi w sieci to Combat Arms niestety jedyny element SF to jeden z trybów gry ale nie będę się rozpisywał wszystko napewno znajdziesz.
If you're like us, calling all riders, roll up beside us, no place to hide us,
all freedom fighters, let's unite us, switch on your nitrous and...let's.. go...
nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj pal ruszaj..
Prosta gra, wyścigi samochodowe. Trzeba nie tylko się ścigać, co jest bajecznie proste, ale wykazać się strategią w wygrywaniu gotówki by ulepszać samochód by dalej wygrywać itd. Dlaczego ta gra tak fajnie wypadła że ją zamieszczam? Ponieważ jeździ się starymi samochodami - z resztą, na screenach widać "moją" brykę... Tak - to coś dla Yanka i Jamszoła głównie
Starcrafta II i Red Alerta 3 polecam, świetne RTSy. Ja ostatnio pykałem w Call of Duty Modern Warfare na sieci ale moja karta graficzna umarła i mam tylko tryb 2D