Kacper nie wiem czemu,ale nie umiem wysłać ci fotek na maila więc pozwoliłem sobie zamieścić je tutaj nie linczujcie mnie przepraszam :oops:jeśli zasłużyłem tym na ostrzeżenie to prosze ale naprawde moja obsługa kompa pozostawia wiele do życzenia
Załączniki
Zdjęcie0360[1].jpg (38.76 KiB) Przejrzano 4179 razy
Zdjęcie0361[1].jpg (36.9 KiB) Przejrzano 4177 razy
Zdjęcie0364[1].jpg (43.76 KiB) Przejrzano 4178 razy
Popros zone czy dziewczyne by ci pomogła , a co do plagiatu to srytupitu nie ma takiego czegos .To czym mówisz to była x lat temu ,a ja mówie o treazniejszym kalendarzu.
iglaxr3i pisze:Popros zone czy dziewczyne by ci pomogła , a co do plagiatu to srytupitu nie ma takiego czegos .To czym mówisz to była x lat temu ,a ja mówie o treazniejszym kalendarzu.
A moge twoją bo moja żona ma to w d...e powiedziała że jak umiałem sie zarejestrować na forum to po czasie naucze sie wrzucać foty.sorry za OT
Dostałem fotki "pitu-pitu" Karola. Mam teraz problem - jest 13 aut i jedno musi powędrować na styczeń 2012 (czyli okładkę). Kto się poświęci i nie będzie miał nic przeciwko byciu 13??? W kalendarzu na 2012 umieścimy w styczniu inną osobę niż w tym kalendarzu i będzie mogła zostawić sobie na miesiąc stary kalendarz... Więc nie powinien to być problem wielki, tylko nie chcę nikogo skrzywdzić decyzją, więc czekam na ochotnika, do końca tygodnia.
Kacper myśle że to iż mój samochód dostał sie jako ostatni to właśnie on powinien za kare być na okładce tak żeby nic nie zmieniać a przy okazji 13 wcale nie jest taka zła jako 13 zamówiłem kalendarz i zobacz jak lista się od razu wydłużyla,z resztą zrobisz jak uwarzasz mnie podoba się to że mój pituś będzie w kalendarzu