W tej gazetce jest super dodatek "GAZ W AUCIE"
Wiele ciekawych informacji ,ciekawe porady i adresy internetowe na których znajdziemy adresy stacji LPG w Europie
Nic tylko udać sie do kiosku i kupić
Może by tak zeskanować taki poradnik i umieścić na forum oczywiście tylko te najciekawsze artykuły no chyba że to jest nie całkiem legalne
Hmm... niestety Panowie (i Panie) to nie takie hop-siup. Ustawa o prawie autorskim i prawach pokrewnych nie dopuszcza do tego typu rozpowszechniania publikacji bez zgody autora. Pozostaje więc poprosic o zgode redakcje - watpie ze sie zgodza , albo umiescic i liczyc na to, ze nikt na nas nie doniesie. Proponuje trzecie rozwiazanie - zeskanowac i przeslac zainteresowanym poprzez mail Sam z checia bym to przejrzal bo przymierzam sie do zalozenia gazu - jutro sprawdze u elektryka przewody i swiece.
... przy okazji naprawy/przegladu skrzynki bezpiecznikow, gdzie elektryk znalazl przyczyne tego ze nie dzialaja mi swiatla mijania (teraz jezdze tak, ze podlaczym mi swiatla mijania pod przewody od swiatel drogowych , hehe niezly pomysl doraznej naprawy ale dlugie tez trzeba miec)
Hmm... mam w pracy skaner i bez problemu moge przerobic to na plik word. Tyle ze musialbym dostac ta gazetke w rece. Jak uda mi sie ja kupic to nie widze problemu