MinisterQ pisze:To od naszego ostatniego kolejnego microspota było "ale urwał"?
Od naszego ostatniego microspota zdążyłam rozwalic zderzak, hamulec ręczny u zachaczyc o cos wystajacego pod spodem:D fajenie ze sie nie urawło:D Przyznaje sie Nie potrafie jeździć tym autem Ale na spota jakoś dojade:D
mazi292 pisze:EDIT: Spotykamy się jutro w jakimś konkretnym miejscu na tym parkingu czy jak? Fajnie by było żeby nasze esiory stały obok siebie
No własnie ... ktoś pisał, że koło jakiejś myjki:P ja bede tam pierwszy raz wiec nie wiem dokładnie w ktorym jest miejscu Jeśli można bylo by do kogoś kontakt... tel jak zajade to zebym sie nie zgubiła:P Bo kolego z DG nie wiem czy bedzie Dziki z góry
mazi292 pisze:EDIT: Spotykamy się jutro w jakimś konkretnym miejscu na tym parkingu czy jak? Fajnie by było żeby nasze esiory stały obok siebie
No własnie ... ktoś pisał, że koło jakiejś myjki:P ja bede tam pierwszy raz wiec nie wiem dokładnie w ktorym jest miejscu Jeśli można bylo by do kogoś kontakt... tel jak zajade to zebym sie nie zgubiła:P Bo kolego z DG nie wiem czy bedzie Dziki z góry
No tak wystarczy zobaczyć spójrz na mój podpis i już masz mój nr tel co do tej myjni to wierz mi że jak wjedziesz na parking carrefoura to napewno ją zobaczysz obok myjni masz stację paliw którą widać z daleka więc już widze że dużo nas nie będzie(nic nowego)KUPIEC mam dla ciebie te lampki