MinisterQ pisze:A za miastem elektrownia węglowa odpowiednio to wynagradza.
aha... a że całą noc oświetlane są kościoły i i inne budynki halogenami to już nikt się nie czepia? więcej spalą węgla dla takich pierdół jak dla zasilenia trajtków
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
mi to wygląda jakby ramię było odbicem lustrzanym oryginalnego- odwrotnie by było ok
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
Takie cudo zauważyłem w mieście naszego Prezesa. Moją uwagę przykuł spojler prosty jak ławka w parku. Dodatkowo naklejka pod spojlerem z jednym palcem. Ktoś mi wytłumaczy sens tego spojlera w tym aucie?
Widziałem ostatnio u siebie Dodga RAM'a, na wielkich chromowanych alusach (20" to minimum było) z właśnie taki trzepakiem na końcu paki. Niestety śmignął szybko, zanim zdążyłem pomyśleć o zrobieniu focisza.
[ Dodano: Pon 21 Lut, 2011 ]
jeszcze byście chcieli taką na zlocie
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie