Mój samochód startuje w konkursie na najfajniejszego Forda na Facebooku. Oddaj na mnie głos i zwiększ moje szanse w walce o atrakcyjne nagrody. Bede ogromnir wdzieczny za glos...
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
Dziekuje wszystkim za glosy... zdaje sobie z tego sprawe ze jestem na tym forum krotko, jednak widze ze zostalem tutaj cieplo przyjety... jeszce raz dziekuje gosujacym na mnie...
Jeszcze raz dziekuje Wszystkim za oddane glosy na mojego Forda w konkursie na najfajniejszego Forda. Wlasnie doczytalem iz glosy mozna oddawac na nowo kazdego dnia takze zapraszam Wszystkich do ponownego glosowania
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
wlasnie sprawdzalem jestem na 3-cim i niewiele brakuje do 2-giego:)
Pamietajcie aby dzis zaglosowac na mojego Forda w konkursie. Codziennie macie 3 glosy do wykorzystania, po jednym na kazde ze zdjec mojego samochodu Konkurs trwa do 17 marca.
Jeszcze tylko 7 glosow i wskakuje na drugie miejsce