Dla tych co profil 40 jest za mało komfortowy Upolowane dziś pod jednym z niemieckich marketów. Nie miałem w planie go odwiedzić, no ale gdy zobaczyłem z daleka to:
po niemieckich drogach to można jeździć na niskim profilu- właściciela zapraszam do łodzi
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
Na scianie na kartce pisze PODPASKI PROSIMY WRZUCAĆ DO KUBEŁKÓW. To jest ubikacja dla facetów w Centrum Wspierania Organizacji Pozarządowych Na pewno nie pomyliłem. Rysunek faceta nie miało spódniczki
Mikosz dobre to z tym kiblem
A ta Calibra nie dziwi, większość na drogach to takie wiochy, znaleźć oryginał to trzeba troche poszukać
Ten spojler ma jak z NFS Underground pewnie z 15KM dodało i przy 250km/h lepiej dociska do drogi . No i ruła wydechowa z 10KM
Mikosz pisze:A to kangurek zasilany CNG Nie raz tego widziałem.
ja widuje codziennie kupe aut na CNG bo codziennie jezdze kolo stacji CNG ale powiem wam, ze z tego co widze i wiem to koleś ma bzdure na tej szybie wypisana. auto na CNG pali tyle co na LPG mniej wiecej a cena CNG z piatku to 2.45pln - nie wiem jak koles chce jezdzic za 14zł/100km.
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie