jak do tej pory tez tylko soniaki ale od przyszlego tygodnia c7 bedziejarekezg pisze:Ja osobiście preferuję soniaka z jednym wyjątkiem mam ylko sony eriisony i złego słowa powiedzieć nie mogę
telefon z dotykowym wyswietlaczem
Moderator: Moderatorzy
-
Kudłaty_EZG
kris2629 ależ TAK to jest dobry telefon, nawet bardzo ale nie dla naszego fiolecika 
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
-
Kudłaty_EZG
w przypadku używki wybór nie najgorszy ale... Megi chce nowy i z X10min też bedzie zadowolona 
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
-
Kudłaty_EZG
coś Ty się tak uparł tego HDbodzio82 pisze:asne telefonik fajny tylko tyle ze on nie nagrywa w jakosci HD
i Tym o to optymistycznym akcentem kończymy tematbodzio82 pisze:tak wart polecenia
Sony Ericsson X10 mini - dobry, mieści się w cenie no i hmm... fioletowy rozmiar
- leszek
- Pojemność: 1500
- Rocznik: 2018
- Generacja: MK1
- Nadwozie: Inne
tylko że klawiatura nie jest za wygodna. sam się nad nim zastanawiałem i ..... nie spodobał mi sie . Jakiś taki.....pudełkowaty.jarekezg pisze:Sony Ericsson X10 mini - dobry, mieści się w cenie
Proponuję Samsunga WAVE 533. Kupiłem go dzieciakowi w zeszłym tygodniu i powiem że rewelacja. Aparat,WiFi, muzyczka. No i klawiatura wygodna. A cena...... Za 400-450 PLN kupisz nowy.
Podczas, gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować 
-
Kudłaty_EZG
LG- nie kupiłbym
też niezły wybór ale- ja preferuję SE za szjsungami:P nie przepadamleszek pisze:Samsunga WAVE 533.
-
srvrserver
no to teraz ja cos zaproponuje, bo doslownie 2 tygodnie temu zmienialem fona moj wybor padl na HTC Wildfire... a teraz wyjasniam dlaczego:
- kupilem na allegro nowke za 500zl z przesylka, 2 lata gwarancji
- marki chyba nie musze reklamowac, bardzo solidne wykonanie
- system operacyjny Android 2.1 z mozliwoscia aktualizacji do 2.2
- aparat 5 mpx z autofocusem i lampa blyskowa, robi bardzo dobre foty (jak na telefon)
- wifi
- gps
- slynne menu HTC Sense
- okran pojemnosciowy, reaguje na najmniejsze musniecie
- do telefenu mozna za free wrzucac oprogamowanie jakie tylko nas interesuje z Marketu
- optyczna myszka (rewelacyjnie sie sprawdza przy przegladaniu stron)
- bez problemu odtwarza filmy w divx nawet z napisami
- cale menu jak i oprogramowanie chodzi plynnie bez zadnych przciec czy zawieszen
- bardzo czysta jakosc rozmow telefonicznych, mialem juz SE, Nokie, LG - zdecydowanie HTC z nimi wygrywa pod tym wzgledem.
- karta microSD 2 GB w zestawie
- i wiele innych ciekawych rzeczy o ktorych zapomnialem napisac
jedyny minus jaki znalazlem to bardzo mala rodzielczosc filmow ktore kreci. tylko 320x240
w tym przedziale cenowym nie udalo mi sie znalezc nic lepszego... Polecam
- kupilem na allegro nowke za 500zl z przesylka, 2 lata gwarancji
- marki chyba nie musze reklamowac, bardzo solidne wykonanie
- system operacyjny Android 2.1 z mozliwoscia aktualizacji do 2.2
- aparat 5 mpx z autofocusem i lampa blyskowa, robi bardzo dobre foty (jak na telefon)
- wifi
- gps
- slynne menu HTC Sense
- okran pojemnosciowy, reaguje na najmniejsze musniecie
- do telefenu mozna za free wrzucac oprogamowanie jakie tylko nas interesuje z Marketu
- optyczna myszka (rewelacyjnie sie sprawdza przy przegladaniu stron)
- bez problemu odtwarza filmy w divx nawet z napisami
- cale menu jak i oprogramowanie chodzi plynnie bez zadnych przciec czy zawieszen
- bardzo czysta jakosc rozmow telefonicznych, mialem juz SE, Nokie, LG - zdecydowanie HTC z nimi wygrywa pod tym wzgledem.
- karta microSD 2 GB w zestawie
- i wiele innych ciekawych rzeczy o ktorych zapomnialem napisac
jedyny minus jaki znalazlem to bardzo mala rodzielczosc filmow ktore kreci. tylko 320x240
w tym przedziale cenowym nie udalo mi sie znalezc nic lepszego... Polecam
-
Kudłaty_EZG
że ja nie spojrzałem w ofertę HTC 
potwierdzam wszystko co kolega srvrserver, napisał miałem styczność z HTC HD2 i telefony wręcz genialne
[ Dodano: Sob 12 Mar, 2011 ]
edit: leszek, oj nic nie powiem: nie mój był ten HD2 ale wydaje mi się że w HTC Wildfire powinno być lepiej bo HD2 to w końcu kombajn- miażdzy całą konkurencję właściwie
potwierdzam wszystko co kolega srvrserver, napisał miałem styczność z HTC HD2 i telefony wręcz genialne
[ Dodano: Sob 12 Mar, 2011 ]
edit: leszek, oj nic nie powiem: nie mój był ten HD2 ale wydaje mi się że w HTC Wildfire powinno być lepiej bo HD2 to w końcu kombajn- miażdzy całą konkurencję właściwie
- leszek
- Pojemność: 1500
- Rocznik: 2018
- Generacja: MK1
- Nadwozie: Inne
jarekezg pisze:HD2 to w końcu kombajn- miażdzy całą konkurencję właściwie
odbiegając troszkę od tematu.... samsung galaxy 9000 ma bardzo podobne możliwości a bateria o niebo lepsza.
A co do Wildfire to tez jest niezły wybór. Tyle że za mniej niż 600PLN nie kupisz nowego
Podczas, gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować 
-
Kwazio