Kwazio pisze:Przeraża mnie wbudowana bateria na stałe !!
to że jej nie widać to nie znaczy że nie mozna jej wymienic
Ps.można
Moderator: Moderatorzy
no wlasnie tutaj tez jestem mile zaskoczony (oczywiscie jak na smartfona)... przy mocnym uzytkowaniu, jak to zazwyczaj w pierwszych dnia bywa zaraz po zakupie (czyli wifi, muza, filmy, itp,itd) wytrzymal rowne 48 godz. Teraz po konfiguracji i w miare normalnym uzytkowani wytrzymuje okolo 4 dni...leszek pisze:a jak bateria ???srvrserver pisze: HTC Wildfire
bo w HTC HD2 trzyma jeden dzień....
owszem Wildfire ma taka rozdzielczosc ekranu... ale czy to taka powazna wada?? obraz jest jasny, ma zywe kolory. Jak na taka rozdzielczosc nie widac pikseli, czcionki sa ladne zaokraglone. Tez nie bylem do konca przekonany patrzac na parametr rozdzielczosci. Jednak po zakupie i zobaczeniu tego na wlasne oczy uwazam ze nie mam tragediiArcadio pisze:Htc Wildfire ma poważną wadę a chodzi o małą rozdzielczość wyświetlacza czyli 240x320 pikseli. ...
zakaz dostepu do kompa dla osob postronnychlordpablo pisze:siostra to siostra ale co znaczy "i te sprawy"?
leszku, odpada niestety bo nie podoba mi sie ta wysuwana klawiaturaleszek pisze:Proponuję Samsunga WAVE 533
to mnie sie podoba, wiec blizej sie przyjrzesrvrserver pisze:no to teraz ja cos zaproponuje, bo doslownie 2 tygodnie temu zmienialem fona moj wybor padl na HTC Wildfire... a teraz wyjasniam dlaczego:
rowniez sie zainteresujejarekezg pisze:Megi chce nowy i z X10min też bedzie zadowolona
o gustach się nie dyskutujeMegi pisze:leszek napisał/a:
Proponuję Samsunga WAVE 533
leszku, odpada niestety bo nie podoba mi sie ta wysuwana klawiatura
leszek pisze:Proponuję jeszcze w takim razie zerknąć na nokie 5230.
czyli odpadaMegi pisze:miare dobry aparat zeby byl