Tak jak pisze Marecki, lepiej komplet foteli nabyć.
P.S. Kliknąłem w jasne
Moderator: Moderatorzy
Grzesiu,zawsze można podjechać na specjalistyczną myjke,zostawiasz auto na pare godzin i ci ładnie wypiorą,ja wiem że serce boli jak ma się wydać kilkadziesiąt zł., ale taką czynność robisz raz na kilka lat,a jeśli chodzi o pokrowce to powiem ci z czystym sumieniem,tyle syfu później w nich jest że szkoda gadać,sam się woziłem z pokrowcami i wypieprzyłem je.elnino pisze: a w razie czego mogę bez problemu wyprać co w przypadku foteli już tak proste nie jest, a że jestem uczulony na kurz
Matek - zagłówki mają dziury, pokrowiec jest dzielony 1/3 i 2/3 + na tej części większej jest zamek to wysunięcia podłokietnika.Mateklobez pisze:Aja zadam takie pytanie: co z tylnymi zagłówkami - są przeznaczone dziury pod nie? Co ze składaniem kanapy? Pokrowiec jest dzielony?
P.S. Kliknąłem w jasne
Klime też idzie dołożyćelnino pisze:Matek - zagłówki mają dziury, pokrowiec jest dzielony 1/3 i 2/3 + na tej części większej jest zamek to wysunięcia podłokietnika.Mateklobez pisze:Aja zadam takie pytanie: co z tylnymi zagłówkami - są przeznaczone dziury pod nie? Co ze składaniem kanapy? Pokrowiec jest dzielony?
P.S. Kliknąłem w jasne
Ivandrago - skóra nigdy! parzy w tyłek jak cholerai mam wrażenie że w ogóle jest dużo parniej w samochodzie od skóry a u mnie klimy brak niestety. Poza tym, ileż można inwestować w auto...
i tak chodzi mi po głowie jakaś zbiórka pieniędzy i malowanie całej budy
zapraszam... za 100 z groszem znajomy pierze calusieńkie wnętrze- fotele, kanapa, podsufitka, podłoga, bagażnik- słowem KOMPLETelnino pisze:u mnie pranie sobie liczą za 50zł od fotela + kanapa tylnia 80-100zł a boczki czy podsufitka to już dodatkowy temat.