kupiec pisze:co ja dzisiaj zrobiłem dla forda? zabrałem go na przejażdżkę po mieście a ford umarł
pękł pasek rozrządumiał przejechane ciutkę więcej jak 10000 km
tzn z Lanosa przeszło na lodówkę
Moderator: Moderatorzy

w sklepie w krk - są też na allegro, ale po pobieżnym przejrzeniu raczej zalecam kupno jakiejś bardziej renomowanej albo przynajmniej znanej firmy.clhseba pisze:Yagr napisał/a:
WieSiu, 16zł...
Gdzie![]()
![]()
![]()
Yagr pisze:No, rozrusznik z planetarka wylądował w orionikuteraz mam hybryde: silnik rozrusznika i obudowa silnika z mondka, obudowa bendixa z essa ale kręci bardzo ładnie
w sklepie w krk - są też na allegro, ale po pobieżnym przejrzeniu raczej zalecam kupno jakiejś bardziej renomowanej albo przynajmniej znanej firmy.clhseba pisze:Yagr napisał/a:
WieSiu, 16zł...
Gdzie![]()
![]()
![]()
Ja sobie zakupiłem takie coś tylko firmy amerykańskiej GreatNeck po znajomości od kolegi z forum za około100 zeta i to rzeczywiście robi robotę wiadomo że nie cały czas masz śruby zapieczone ale już ze dwa razy pokazał na co go staćYagr pisze:wniosek jest taki "Nie wymieniac pasków rozrządu bo się urywają"
Ja sobie dzisiaj kupiłem cos takiego:
Obrazek
I mam nadzieje że problemy z odkręcaniem jakichś zapieczonych śrub z rozrobionymi główkami będę miał z głowy
Oczywiscie nie byłbym soba gdybym tego zaraz nie rozebrał
[url=http://img585.imageshack.us/img585/493/ ... 002.th.jpg]Obrazek[/URL]
Chińszczyzna niskich lotów - prościej tego sie nie da rozwiązać ale czego się spodziewac za taka cenę