clhseba, dalem znac na Fefk, poczekajmy jak ludziska sie ustosunkuja i wtedy ustalajmy szczegoly bo z tego co widze to ta Pszyczyna nie jest pewna na 100%. Oczywiscie deklaruje sie zostac mediatorem miedzy forumowym Zaraz pisze priva do glownego FEFK w tej sprawie...
Ivan no tam gdzie zawsze ( jak będziemy w małym gronie ) a jak ma wpaść ekipa z FEFK-u to by trzeba było jakiejś innej miejscówki poszukać jakiś parking/opuszczony plac czy cosik takiego bo to juz pewno bedze wiecej aut niż nasze kilka
No Pszczyna fajne miejsce i niedaleko jak ma być więcej Essich to bym się pisał ;-) co do Ikea też dobry pomysł połamała mi się łyżka do butów muszę kupić nową ;-)
oraz szczegóły dojazdu ;-) Nas oczywiście interesuję bardziej bistro - auto-bar niż restauracja ale jeśli miałby ktoś ochotę to polecam. Miła obsługa i przepyszne śląskie dania ;-) wiem bo jadłem już tam nie raz. Ceny też przystępne jak na taką dobrą kuchnię.
Co do auto-baru fajny o tyle, że ceny nie wysokie, jest mały plac zabaw dla pociech no i takie lokalne miejsce, bo w barze mnóstwo fotek z regionu Mysłowic ;-)
Dojazd też banalny więc każda nawigacja da radę ;-) Jak ktoś będzie miał problem to telefon 505-007-247 postaram się nawigować ;-)