elnino, od..... sie i tyle w temacie a sam naucz sie pisac. A o ostrzezeniu juz Ci napisalem dlaczego tak pozno i nic Ci do tego.
elnino pisze:A wszystko zaczęło się od nadinterpetacji mojego postu w którym napisałem
nie prawda, najwyrazniej nie umiesz pisac bo nie tylko ja odebralem to tak ze obarczasz nas w pewnym sensie wina za to co Ci radzilismy z wymiana oleju wlacznie.
elnino pisze:zmienił kolor już w butelce od syfu w układzie? Chyba masz jakiś problem z czytaniem.
tu moze i nie doczytalem. Tu sie moge przyznac bo jest to mozliwe.
elnino pisze:nie ja zakładałem temat tylko wydzielił go jakiś dowcipniś
a cholera co za roznica czy jestes autorem tego tematu czy nie,bylby to watek w innym temacie,to bylbys autorem posta,wiec co za roznica !!! Ty to napisales,wiec czy zwa Cie autorem tematu,czy autorem posta,czy po prostu elnino nie ma wiekszego znaczenia.Wazne zeby wiadomo bylo o kogo chodzi. upierdliwy jestes i tyle.
elnino pisze:Już elninio wziął fote twego esa,połozył wśród ptasich piór,uniósł kure jedną ręką,drugą podciął jej gardełko, ściekająca krew pobryzgała zdjęcie, po czym rzucił wnet zaklęcie "URA BURA,NIECH ZGNIJE TWOJA ESIURA"
a gdzie tu obrazanie ? Na odrobinie humoru sie nie znasz ?
elnino pisze: a największy debilizm i jakieś zwierzęce odruchy poczucia siły w grupie wyrażają ci którzy powinni tu pilnować porządku
a to juz jest obrazanie. Jeszcze jedna taka gadka do kogos i out bez skrupułów.
elnino pisze:Jak was tak stać na wszystko to cieszy mnie to, mnie nie dlatego jestem wkurwiony, bo czeka mnie kolejny wydatek i do ogromny na obecną sytuację jak dla mnie, wręcz nie możliwy do realizacji przez najbliższe tygodnie.
nie stac nas na wszystko,dlatego niektorzy nie leja motorcrafta bo jest drozszy niz wszystko inne. Wlalbys borygo z tesco i olej 15w40 tak jak zawsze tyle ze za 40zl i bys byl i Ty szczesliwy (oszczednosc i mozliwy brak wycieku) i my ze nie musimy czytac jaka to krzywe Ci zrobilismy radami naszymi,ze nie ma poprawy, ze jeste nawet gorzej bo w tydzien potem cieknie.
elnino pisze: ale na pewno nie fioletowy
To coz, my jakos mamy fioletowe,albo cos w ten desen i te na pewno nie sprawiaja problemow, moze ford wymyslil cos innego co w Twoim aucie sie nie sprawdzilo. Zreszta na pewno przy nowej chlodnicy nic takiego by sie nie stalo,a w kilkunasto letniej chlodnicy to moze sie wszystko zdarzyc.