a ile zabawy jak ktoś nie umie jeździćPaula pisze:Bo to dobry pomysł.
Spot łódzkie
Moderator: Moderatorzy
-
Kudłaty_EZG
taaa... i dobrze wyposażoną apteczke i ze 2kilo gipsu
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
eeee... tam, zaraz gips... poducha pod
, gruba czapka na głowę i hajda! tylko uwaga na zdesperowanych wędkarzy - nie reagują na uwagi "Tu nie ma ryb!" 
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
-
Kudłaty_EZG
clhseba, ale to nie powód aby chcieć abym się połamał 
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Łyżwy co prawda kupiłam ale nie trafiłam z rozmiarem, wiec na chwilę obecną nie mam
A łyżwy to świetna zabawa, zwłaszcza że nie ma śniegu więc odpadają inne rozrywki zimowe. Nauczyć się jeździć to żaden problem, trzeba tylko przebierać nogami, sama nie jeździłam od chyba ponad 10 lat
Poza tym ja nikogo nie zmuszam do wejścia na lodowisko, jak ktoś nie chce to może sobie usiąść w bezpiecznym miejscu i robić za fotoreportera 
-
TwojMETYL
Ja za tydzień mam Barburki w domu, dlatego nie pojadę na zlot a i ze spotu musiałabym zrezygnować.
Więc ja jestem za terminem 11.12.2011. Do tego jeśli wszyscy będą mieli więcej czasu do spotu to będą mieli większe pole manewru żeby wygospodarowac sobie czas na spotkanie i nie gonić nigdzie:)
Co do jeżdżenia na łyżwach to czemu nie. Ja "jeździłam" na łyżwach kilka razy w życiu, jestem po niezaleczonej kontuzji kostki ale spróbować mogę
Ja tam chicken nie jestem
Więc ja jestem za terminem 11.12.2011. Do tego jeśli wszyscy będą mieli więcej czasu do spotu to będą mieli większe pole manewru żeby wygospodarowac sobie czas na spotkanie i nie gonić nigdzie:)
Co do jeżdżenia na łyżwach to czemu nie. Ja "jeździłam" na łyżwach kilka razy w życiu, jestem po niezaleczonej kontuzji kostki ale spróbować mogę
-
Kudłaty_EZG
kuźwa i co mam busem przyjeżdzać 
w taki wypadku jakiś... lokal dobry logistycznie trzeba wymyśleć
w taki wypadku jakiś... lokal dobry logistycznie trzeba wymyśleć