+1STILON pisze:zdecydowanie kurs na samodzielnego księgowego
Co wybrac? :)
Moderator: Moderatorzy
-
Kwazio
nie czekaj, idź na kurs 
Profesjonalna kosmetyka samochodowa.
Pranie, usuwanie rys, zabezpieczenie, renowacja, detailing
www.car-efekt.pl
"Twoje auto, Twoją wizytówką"
Pranie, usuwanie rys, zabezpieczenie, renowacja, detailing
www.car-efekt.pl
"Twoje auto, Twoją wizytówką"
-
Crick
-
margaritta
- Pojemność: 1800
- Rocznik: 1997
- Generacja: MK1
- Nadwozie: Kombi
przepraszam że sie wetnę... to jakies zmiany zaszły że po studiach kierunkowych podyplomowych nie trzeba egzaminu z ministerstwa zdawać ?Megi pisze:cidzej,po studiach podyplomowych dostane z automatu świadectwa kwalifikacyjne na usługowe prowadzenie ksiąg rachunkowych bez zdawania egzaminu to z Ministerstwa
po kursie mam certykikat specjalisty
Wiem jak szybko mój Anioł Stróż potrafi latać, ale bez Abs-u trudniej złapać go za skrzydła
-
Kwazio
Dziewczyna mówi że kurs
Często pracodawcy na studia patrzą jak przez pryzmat swoich uczelni i twierdzą iż wszyscy się obijają i nie ma tam wiedzy praktycznej. ( trochę w tym prawdy jest)
Kurs jest jednak uważany za coś niższego niż dyplom z uczelni ale za to więcej w nim praktyki.
Tak naprawdę to zależy na kogo trafisz z kadr w swojej przyszłej pracy ;-) Co on będzie bardziej cenił ;-)
Często pracodawcy na studia patrzą jak przez pryzmat swoich uczelni i twierdzą iż wszyscy się obijają i nie ma tam wiedzy praktycznej. ( trochę w tym prawdy jest)
Kurs jest jednak uważany za coś niższego niż dyplom z uczelni ale za to więcej w nim praktyki.
Tak naprawdę to zależy na kogo trafisz z kadr w swojej przyszłej pracy ;-) Co on będzie bardziej cenił ;-)
Kochani moi! Decyzja zapadła
Bardzo wszystkim dziekuje za pomoc i oddanie głosu... pomimo ogromnej przewagi głosów na kurs jestem zdecydowana i zmuszona wybrac studia
Nie bede juz tłumaczyc jak to wszystko wygladalo, ale w ostatnich dniach wszystko skłaniało sie ku studiom...
Moze wtopie, moze nie...zycie
DZIEKUJE JESZCZE RAZ!!!
Prosze o zamkniecie ankiety
DZIEKUJE JESZCZE RAZ!!!
Prosze o zamkniecie ankiety
bo śledź był za drogi...