co was irytuje na drogach??
Moderator: Moderatorzy
-
thomas77
to jest temat rzeka ,bo ja wrwcając z pogrzebu w Ostrowcu jadąc na drodze expresowej 120 na godzine zostałem bezceremonialnie mijany przez 2 puste tiry z tablicami KNT i gdyby nie 3 baby na pokładzie to nubirą bym się nigdy nie dał debilom wyprzedzić
ale tak jak piszesz Igla często się odsunę bo widze że sprinterem z głową jedzie 
- kupiec
- Pojemność: 1600
- Rocznik: 2005
- Generacja: Inny samochód
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
może nie na drodze ale przed blokiem
zrobili parking przed blokiem obok mojego, jest zamykany na szlaban i trza mieć specjalny pilot ale, no właśnie jest ale
pd pół roku jak ten parking zrobili to nie parkuje tam ani jedno auto
nie wiem dlaczego ale nigdy tam nie widziałem żadnego auta, toż to strata miejsca
i teraz odśnieżają ten parking nie wiem po co i komu 
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
-
ELpYndoL
- kupiec
- Pojemność: 1600
- Rocznik: 2005
- Generacja: Inny samochód
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Yanek, ale skoro nie ma chętnych to powinni to zrobić dla wszystkich nie? po co ma stać i niszczeć, już kiedyś jakiś dostawca (tam są sklepy po lewej na zdjęciu) za daleko cofnął albo jak zawracał to uszkodził ten szlaban i padalce naprawili go i dalej parking pusty
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
[*] 1.8 TD
-
Kudłaty_EZG
kupiec, weź dywan i idź wytrzep- tylko wal mocno- to się gość oduczy 
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie